دادپویان حامی

معرفی بهترین وکیل ورشکستگی | مشاوره تخصصی در انواع دعاوی ورشکستگی

وکیل ورشکستگی
فهرست مطالب

ناتوانی در پرداخت دین که منجر به ورشکستگی تجار و یا شرکت ها می شود می تواند اثرات حقوقی و اقتصادی زیادی بر روابط بدهکار با دیگران داشته باشد. از جمله آثاری که حکم ورشکستگی دارد  می توان به محدویت در اداره اموال و ممنوعیت از ادامه فعالیت و فسخ یا بطلان برخی از قراردادها و معاملاتی که ورشکسته انجام داده، اشاره نمود. لذا داشتن وکیل متخصص ورشکستگی و اخذ مشاوره های حقوقی می تواند در انتخاب مسیر درست تاثیرگذار باشد.

با توجه به اهمیت وکیل متخصص ورشکستگی در ارائه راه حل مناسب برای ورشکسته و یا طلبکاران در این مقاله سعی نموده ایم نکات مهم حقوقی در خصوص اعلام ورشکستگی و معرفی بهترین وکیل متخصص ورشکستگی ارائه دهیم.

جهت رزرو وقت حضوری یا مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی با وکلای متخصص دفتر حقوقی دادپویان حامی از طریق واتساپ یا تماس تلفنی با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید.

وکیل ورشکستگی کیست؟

وکیل ورشکستگی به وکیلی گفته می شود که حوزه فعالیت خود را در ورشکستگی و امور شرکت ها متمرکز نموده و علاوه بر دانش حقوقی در این زمینه از تجربه لازم و کافی نیز برخوردار باشد. تجربه و تخصص و سابقه وکیل می تواند شما را در مسیر درست هدایت نموده و بهترین راهکارهای قانونی را ارائه نماید.

وکیل دعاوی ورشکستگی

شخصی که از پرداخت دیون خود ناتوان مانده برای رهایی از این وضعیت ممکن است دست به اقداماتی بزند که شاید برای کوتاه مدت بتواند از آن شرایط خلاصی یابد اما یک تصمیم اشتباه می تواند وضعیت وی را بغرنج تر نماید. بنابراین پیش از هرگونه اقدامی بهتر است وکیل متخصص ورشکستگی را انتخاب نموده و در همان مسیری که ایشان تعیین می نماید گام بردارید.

ورشکستگی چیست و انواع آن کدامند؟

ورشکستگی به حالتی گفته می شود که شخص توانایی پرداخت دیون خود را نداشته باشد. برای اینکه شخصی را ورشکسته بدانیم نیازمند دارا بودن شرایطی است. از جمله:

  1. تاجر بودن: اشخاصی می توانند درخواست صدور حکم ورشکستگی نمایند که طبق قانون تجارت، تاجر باشند. بنابراین اشخاص عادی می توانند تقاضای اعسار نمایند نه ورشکستگی.
  2. توقف از پرداخت ها: در صورتی که بدهی های تاجر از دارایی وی بیشتر باشد می توان گفت تاجر متوقف از گردیده است. برای اثبات این امر نیاز به ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری است.

انواع ورشکستگی

انواع ورشکستگی

اینکه ورشکستگی از چه نوعی باشد، اثر اساسی بر وضعیت تاجر دارد. انواع ورشکستگی به شرح ذیل  می باشد:

  • ورشکستگی عادی

در این نوع، تاجر به علت نوسانات اقتصادی از تادیه دیون خود ناتوان شده و ورشکستگی ناشی از اقدامات ناشی از تقلب و تقصیر نبوده است.

  • ورشکستگی به تقصیر

در این نوع از ورشکستگی، تاجر مرتکب اعمالی شده که منجر به ورشستگی گردیده است. برای مثال مخارج شخصی ورشکسته نسبت به درآمد وی بیشتر باشد یا سرمایه تاجر صرف معاملات موهوم شده باشد یا برای به تاخیر انداختن ورشکستگی، خریدی بالاتر یا فروشی نازل تر از قیمت روز انجام داده باشد و یا یکی از طلبکاران را پس از تاریخ توقف بر سایرین ترجیح داده و طلب او را پرداخت نموده باشد.

  • ورشکستگی به تقلب

در این نوع از ورشکستگی، تاجر برای عدم پرداخت دیون خود مرتکب اعمالی می شود که خود را ورشکسته نماید. مانند مفقود نمودن دفاتر تجاری، مخفی کردن بخشی از دارایی، از بین بردن بخشی یا تمام دارایی از طریق معاملات صوری و افزایش متقلبانه بدهی توسط تاجر

مراحل قانونی اعلام ورشکستگی شرکت ها توسط وکیل ورشکستگی شرکت

برای اعلام ورشکستگی از سوی شرکت های تجاری باید مراحل ذیل طی شود:

  1. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص ورشکستگی

در مرحله اول بهتر است با وکیل متخصص در امور ورشکستگی مشورت نمائید. وکیل با بررسی پرونده به شما اعلام می نماید آیا واجد شرایط برای طرح دعوای ورشکستگی هستید یا خیر.

  1. جمع آوری مدارک و مستندات

برای طرح دعوای ورشکستگی، باید مدارک لازم مانند لیست تمامی دیون، لیست دارایی ها، دفاتر تجاری، مستندات مالیاتی و غیره جمع آوری و پیوست دادخواست شود. اگر خواهان شخص حقیقی باشد باید مدارکی که نشان دهنده تاجر بودن وی می باشد نیز جمع آوری گردد.

  1. تنظیم دادخواست

تنظیم دادخواست اولین گام قانونی برای اعلام ورشکستگی بوده و از اهمیت خاصی برخوردار است. بنابراین بهتر است برای تنظیم دادخواست از وکیل متخصص در دعاوی ورشکستگی کمک بگیرید. در تنظیم دادخواست باید به نکات ذیل توجه نمائید:

  • خواهان ورشکستگی: خواهان می تواند شخص تاجر یا یکی از طلبکاران وی و یا دادستان باشد.
  • خوانده ورشکستگی: در صورتی که خواهان شخص تاجر باشد، باید دعوا را علیه طلبکاران و دادستان مطرح نماید اما در صورتی که یکی از طلبکاران اقدام به طرح دعوا نماید باید علیه تاجر و دادستان دادخواست بدهد.
  • پرداخت هزینه دادرسی: هزینه دادرسی دعاوی ورشکستگی بر اساس دعاوی غیرمالی محاسبه و پرداخت می شود.
  • ارسال دادخواست به دادگاه صالح: پرونده های ورشکستگی تهران در دادگاه ویژه دعاوی تجاری رسیدگی می شود. در سایر شهرستان ها دادگاه محل وقوع مرکز اصلی شرکت صالح به رسیدگی می باشد.
  1. ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری

در صورتی که دادخواست از نظر شکلی ایرادی نداشته باشد، دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می نماید تا ادعای خواهان را با اسناد و مدارک ارائه شده تطبیق دهد. چنانچه کارشناس تاجر را ورشکسته بداند باید تاریخ توقف وی را مشخص نماید. تعیین تاریخ توقف از اهمیت خاصی برخوردار است.

  1. صدور حکم ورشکستگی

در صورت احراز متوقف بودن تاجر، دادگاه رای بر ورشکستگی با تعیین تاریخ توقف صادر می نماید. رای صادره جنبه اعلامی داشته و باید به تمامی طرفین ابلاغ گردد.

این مراحل به طور کلی بیان شده اند و ممکن است جزئیات دیگری نیز در پرونده وجود داشته باشد. وکیل متخصص در ورشکستگی می تواند شما را تمامی این مراحل همراهی نموده و بهترین راهکارهای حقوقی را حفظ حقوق و منافع شما ارائه نماید.

برای مشاوره انواع دعاوی ورشکستگی فرم زیر را تکمیل نموده و از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شوید. وکلای متخصص دادپویان حامی بعد از دریافت اطلاعات در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

لزوم مراجعه به وکیل متخصص ورشکستگی

با توجه به مجازات های مقرر در امور ورشکستگی برای اشخاص مقصر و متخلف در امور تجاری و مطالبات پرداختی به طلبکاران و هزینه های مطروحه در دعاوی ورشکستگی و امور تصفیه، بهره گیری از دانش حقوقی و تجربه و تخصص یک وکیل متخصص دعاوی ورشکستگی و اطلاع کافی از قوانین به روز کشور و مقررات وآیین نامه های موجود در این زمینه برای اشخاص حقیقی یا اشخاص حقوقی  که در شرف ورشکستگی هستند می تواند تا حد امکان از پرداخت جریمه های سنگین برای ورشکسته و مجازات های مقرر و از همه مهمتر از هزینه های بسیار بالای تصفیه امور ورشکستگی که پس از صدور حکم ورشکستگی برای ورشکسته آغاز می گردد جلوگیری نماید.

وکیل ورشکستگی در تهران

سوالات رایج که از وکیل دعاوی ورشکستگی پرسیده می شود

  1. آیا اعلام ورشکستگی به سود ورشکسته است؟

از مزایای اعلام ورشکستگی این است که تاجر مجددا می تواند با انعقاد قرارداد ارفاقی با طلبکاران، به کسب و کار خود برگردد و طلبکاران هم تدریجا طلب خود را دریافت نمایند. همچنین بنا به رای وحدت رویه شماره۱۵۵- مورخ۱۳۴۷/۱۲/۱۴ دیوان عالی کشور از تاریخ توقف تاجر ورشکسته یعنی تاریخی که دادگاه از آن تاریخ به بعد تاجر یا شرکت تجاری را متوقف اعلام نموده، دیگر خسارات تاخیر تادیه به تاجر یا شرکت و ضامنین ایشان تعلق نمی گیرد و این مهم‌ترین امتیاز حکم ورشکستگی می باشد.

برای تحقق ورشکستگی ضرورت دارد که اولاً شخص، تاجر باشد و یا در مورد شرکت، باید تجاری و بازرگانی باشد که اعمال تجاری در ماده ۲ قانون تجارت ذکر شده است و ثانیاً شرکت بازرگانی و شخص تاجر از پرداخت دیون خود درمانده یا متوقف گردد. البته همین که تاجر علی رغم داشتن سرمایه و کارخانه بازهم توان پرداخت بدهی‌های خود را از دارایی های موجود نداشته باشد تاجر یا شرکت متوقف تلقی می گردد.

  1. آیا ورشکستگی موجب فسخ قراردادهای جاری ورشکسته می شود؟

منظور از قراردادهای جاری قراردادهایی است که تاجر ورشکسته قبل از صدور حکم ورشکستگی با اشخاص ثالث منعقد کرده و به گونه ای است که استمرار داشته یا در حال اجراست. از قبیل قرارداد کار و وکالت که به صدور حکم ورشکستگی فسخ نمی شوند. بنابراین کسانی که چنین قراردادهایی با تاجر منعقد کرده اند، اصولا باید تعهدات خود را به اجرا در آورند، حتی اگر در قرارداد شرط شده باشد که در صورت ورشکستگی تاجر، طرف مقابل بتواند معامله را فسخ نماید، نظر به اینکه قید شرط خلاف در قرارداد، در اجرای این قاعده تاثیری نخواهد داشت ، نمی تواند قرارداد را فسخ نماید.

  1. طرح دعوا علیه ورشکسته چه آثاری دارد؟

ورشکستگی یک تاجر قطعا موجب اختلال در امور تجاری سایر تجار و شیوع بی ‌رویه آن اثرات نامطلوبی بر اقتصاد ملی خواهد داشت. بنابراین چنانچه متضررین از این امر بخواهند به صورت جدی علیه ورشکسته اقدام نمایند می توانند از طریق مراجع قضایی موضوع را پی گیری نمایند.

دعوای خواهان در دعوای حقوقی علیه ورشکسته یا در دعوای کیفری علیه ورشکستگی باید مستند به دلیل باشد در غیر این صورت ولو اینكه شخص ورشکسته به عنوان خوانده دعوا هم سكوت كرده باشد خواهان محكوم به بی حقی خواهد بود. بنابراین بهره گیری از دانش حقوقی و دریافت مشاوره از وکیل متخصص درامور ورشکستگی که تجربه کافی در طرح این گونه دعاوی را دارد، در این زمینه می تواند راهگشا باشد.

  1. برای درخواست اعلام ورشکستگی به کدام دادگاه باید مراجعه کرد؟

از حیث صلاحیت ذاتی، رسیدگی به جرم ورشکستگی(تقصیر و تقلب)، در صلاحیت دادگاههای عمومی جزایی است، لیکن از حیث صلاحیت محلی دادگاه محل اقامت تاجر صالح به رسیدگی است مقررات این امر صرفا شامل بازرگانانی که معاملات خود را مطابق ماده ۲ قانون تجارت انجام داده اند، می‌شود .

در رسیدگی به دعوای ورشکستگی قاضی رسیدگی كنند به دعوی مخیر است قبل از صدور حكم توقف در صورتی كه امیدی به ادامه كار تاجر داشته باشد هیات طلبکاران را برای مشاوره در انعقاد قرارداد ارفاقی دعوت نماید اما اگر تاجر بدهكار در مهلت های تعیین شده نتوانست دیون خود را پرداخت نماید دراین صورت دادگاه می تواند حكم ورشكستگی و تصفیه اموال تاجر مزبور را صادر نماید.

  1. چگونه می‌توانم بفهمم که واجد شرایط اعلام ورشکستگی هستم؟

برای اینکه از واجد شرایط بودن خود برای اعلام ورشکستگی بهتر است پیش از هرگونه اقدامی از وکیل متخصص ورشکستگی و کارشناس حسابرسی کمک بگیرید.

  1. فرایند اعلام ورشکستگی چقدر طول می‌کشد؟

پرونده ورشکستگی جزء پروندهایی است که زمان بر می باشد. چرا که نیاز به کارشناسی دارد و ممکن است خواهان یا خواندگان نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض داشته باشند. همچنین پس از صدور حکم نیز می توان نسبت به آن اعتراض نمود که موجب طولانی شدن مراحل رسیدگی می شود.

  1. آیا می‌توانم پس از اعلام ورشکستگی، مجدداً اعتبار بگیرم؟

طبق ماده ۵۶۱ قانون تجارت، هر تاجر ورشکسته که کلیه دیون خود را با متفرعات و مخارجی که به آن تعلق گرفته پرداخت نماید، می تواند اعاده اعتبار نماید. در ماده ۵۶۵ قانون تجارت نیز به نوعی دیگر از اعاده اعتبار ورشکسته اشاره نموده و مقرر می نماید، تجار ورشکسته مدت ۵ سال از تاریخ اعلان ورشکستگی و در دو مورد می توانند اعتبار خود را اعاده نمایند: اول- تاجری که تحصیل قرارداد ارفاقی نموده و تمام وجوهی که بر عهده گرفته پرداخت کرده باشد. دوم- کلیه طلبکاران ذمه تاجر را بری نموده باشند یا به اعاده اعتبار او رضایت دهند.

  1. هزینه‌های مربوط به اعلام ورشکستگی چقدر است؟

هزینه ‌ها می‌تواند شامل هزینه ‌های دادرسی و هزینه ‌های وکیل و هزینه کارشناسی باشد.

  1. آیا می‌توانم پرونده ورشکستگی خود را بدون وکیل پیگیری کنم؟

برای پرونده های ورشکستگی داشتن وکیل اجباری نیست اما برای حصول نتیجه و تسریع در روند رسیدگی و آگاهی از اثرات طرح دعوا بر معاملات تاجر و تجارت وی بهتر این است که وکیل ورشکستگی داشته باشید.

وکیل امور ورشکستگی

تفاوت ورشکستگی شرکت ها با ورشکستگی افراد

از مهم ترین تفاوت های ورشکستگی شرکت ها با ورشکستگی افراد در این است که شرکت های تجاری طبق قانون تاجر شناخته شده و نیازی به اثبات این موضوع وجود ندارد. اما در خصوص افراد این موضوع دارای اختلاف نظرهای فراوانی است. برخی از مراجع قضایی مدارکی مانند کارت بازرگانی یا داشتن پرونده مالیاتی را ملاک تاجر بودن قرار می دهند و چنانچه عملیات فردی از مصادیق عملیات تجاری باشد اما این مدارک را نداشته باشد، در مرحله پذیرش دعوا با مشکل مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر افراد به طور معمول دارای دفاتر تجاری نبوده و در مرحله کارشناسی مشکلاتی به وجود می آید اما ورشکستگی شرکت ها با توجه به دفاتر تجاری و اسناد حسابرسی و مالیاتی به راحتی قابل احراز و اثبات می باشد.

ویژگی بهترین وکیل ورشکستگی در تهران

برای هر کاری امتخاب بهترین ها منجر به نتیجه موفق و دلخواه می گردد. در پرونده های ورشکستگی نیز انتخاب بهترین وکیل متخصص در ورشکستگی می تواند شما در رسیدن به موفقیت و حصول نتیجه مطلوب یاری نماید. اما این سوال مطرح می شود که بهترین وکیل باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

برای اینکه بتوانید بهترین وکیل متخصص ورشکستگی را انتخاب نماید باید به نکات ذیل توجه کنید:

  • وکیل باید تخصص کافی در زمینه ورشکستگی و قوانین مرتبط با آن داشته باشد. تجربه در پرونده‌ های مشابه می‌تواند به او کمک کند تا بهترین راهکارها را ارائه دهد.
  • آگاهی از قوانین و مقررات خاص ورشکستگی و رویه های موجود در مراجع قضایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • بهترین وکیل ورشکستگی شخصی است که علاوه دارا بودن داشن حقوقی، توانایی برقراری ارتباط مؤثر با موکلان، دادگاه ‌ها و سایر طرف ‌های درگیر را نیز داشته باشد. این توانائی ها شامل توضیح مسائل پیچیده به زبان ساده و گوش دادن به نیازها و نگرانی‌ های موکل است.
  • وکیل متبحر در حوزه ورشکستگی باید توانایی تحلیل وضعیت مالی و حقوقی و ارائه استراتژی ‌های مناسب برای حل مشکلات را داشته باشد.
  • پرونده‌ های ورشکستگی ممکن است فشار و استرس زیادی داشته باشند و وکیل باید توانایی مدیریت این شرایط و ارائه راهکارهای مناسب را داشته باشد.
  • از مهمترین ویژگی های بهترین وکیل ورشکستگی داشتن سوابق موفقیت‌آمیز در پرونده ‌های ورشکستگی است که می‌تواند نشان‌دهنده توانایی وکیل در مدیریت موفقیت‌آمیز این نوع پرونده ‌ها باشد.

انتخاب بهترین وکیل ورشکستگی نیازمند تحقیق و بررسی دقیق است. توصیه می‌شود با چند وکیل مشورت کنید و نظرات و تجربیات دیگران را درباره وکیلی که در نظر دارید، بررسی کنید.

بهترین وکیل ورشکستگی در تهران

خدمات حقوقی قابل ارائه توسط وکیل امور ورشکستگی

دفتر حقوقی  دادپویان حامی با بهره گیری از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه هر گونه خدمات حقوقی و وکالت در مراجع حقوقی و کیفری در امور ورشکستگی توسط وکیل متخصص ورشکستگی می باشد. خدمات حقوقی ما در این حوزه شامل:

  • ارائه مشاوره حقوقی تخصصی و بررسی موانع و مشکلات جهت اعلام ورشکستگی و آثار و عواقب آن
  • ما با استفاده از کارشناسان می توانیم وضعیت مالی فرد یا شرکت را بررسی نموده به منظور تعیین بهترین راهکار برای حل مشکلات بدهی.
  • کمک در تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز برای اعلام ورشکستگی، شامل صورت‌ های مالی، لیست بدهی ‌ها و سایر اسناد مرتبط.
  • تهیه و تنظیم و ارائه دادخواست ورشکستگی به دادگاه و پیگیری فرآیند قانونی آن.
  • حضور در جلسات دادرسی به نمایندگی از موکل و دفاع از منافع او در طول فرایند ورشکستگی.
  • مذاکره با طلبکاران به منظور رسیدن به توافقات مناسب برای پرداخت بدهی ‌ها یا تنظیم مجدد شرایط پرداخت.
  • ارائه مشاوره در فرآیند تصفیه دارایی ‌ها یا بازسازی مالی شرکت به منظور حفظ فعالیت‌های اقتصادی و جلوگیری از تعطیلی.
  • ارائه راهکارها و مشاوره برای بازسازی اعتبار مالی پس از اتمام فرآیند ورشکستگی.
  • پیگیری مطالبات مالی موکل در صورت وجود طلب‌ های معوقه از دیگران.

برای بهره مندی از خدمات تخصصی دفتر حقوقی دادپویان حامی می توانید با شماره های مندرج در وب سایت با ما تماس حاصل نمائید.

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.

پر بازدید ترین مقالات

14 پاسخ

  1. وقت بخیرجناب بنده حدود ۶ سال گذشته مبلغی را به پیمانکاری قرض داده ام.که متاسفانه ایشان از برگرداندن طلبم سر موعد مقرر سر باز زدن و متواری شدن.بعد از اینکه شکایت کردم ، ایشان محکوم به پرداخت شدن.بعد از ۴سال موفق به جلب شدم.حال این بابا بعد از جندین بار درخواست اعسار که بی نتیجه بود اقدام به درخواست ورشکستگی نموده.شکایت بنده علیه شخص و شرکت ایشان میباشدآیا اگر ایشان موفق به اثبات ورشکستگی شود شکایتی که علیه خود شخص داشتم و رای علیه ایشان گرفتم بی اثر میشود؟

  2. سلام وقت بخیر.سال۹۷ با حضوره چندتا از طلبکارام بعد ازتشریفاتی مثله حسابرس وچندمرحله جلسه دادگاه حکم ورشکستگی وتاریخ توقف اینجانب صادر شد.بعدازان هم نه مدیرتسویه منو خواست نه دادگاه و به اداره تسویه و جایی هم مراجعه نکردم.روزنامه هم کردن بابت طلبکارای خارج یا داخل کشور که بی خبر بودن.درسال ۹۸ با شخصی که سرمایه گذاربود برای خریدلوازم از چین به صورته خریدتلفنی شراکت کردم.بعلت ممنوعیت ورود کالا توسط دولت کالا داخل انبار دبی موند وبه دلیل طولانی شدنه هزینه انبار و عدم تسویه و تحویل گرفتن بار به دلیل ممنوعیت ورود کالا توسط انبار دبی به فروش رسید وکل پول ان صرف هزینه انبارداری شد.هیچ سودی نکردیم طرف که شریک من بود شکایت حقوقی کرد و رسید دادم که طلبش رو بصورت اقساط میدم ودرخواست اصلاحیه کرد ودرنتیجه من جلب وباقید سند ازادشدم تا اعسار بزنم.ظاهرا اعسار هم در اصلاحیه ای که اعلام شده پول دریافت کردم و اقساط میدم چون میگن حتما منبعی بوده که قول دادی مورد قبول نیست.با این تفاسیر حالا که من فعالیت بعد از ورشکستگی کردم اگر حکم ورشکستگی خودم رو ارائه بدم شامل پیگرد کیفری میشم یا معامله و شراکت باطله و طرفه شریک من میره تو لیسته طلبکارای قبل؟ممنون میشم اگه جواب بدید چون دادگاه اعسارم ۳ روز دیگه هست و متاسفانه وکیلی که اطلاعات دقیق داشته باشه پیدا نکردم که بدونم چکار باید بکنم؟

    1. با سلام. با توجه به اینکه حکم ورشکستگی شما صادر شده اعسار شما رد خواهد شد و شما باید حکم ورشکستگی را ارائه دهید و با توجه به اینکه معامله بعد از ورشکستگی صورت گرفته باطل می باشد.

  3. سلام و عرض ادب بنده دوبار با موسسه شما تماس گرفتم اما نشد ارتباط برقرار کنم من وقت حضوری میخواستم آدرستونو لطف میکنید بفرمایید و اینکه بفرمایید چه ساعت هایی در روز وکلا حضور دارند؟

    1. با سلام و سپاس از همراهی شما
      اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید،به شماره ۰۹۱۲۳۰۳۴۳۹۳ در واتساپ پیام دهید ، تا با شما هماهنگی لازم انجام شود

  4. سلام. کاسب جزء اگر نتواند محکوم به را پرداخت نماید معسره یا مقررات ورشکستگی در موردش اجرا میشه؟

    1. خیر کسبه جزء بنا به ماده ۵۱۲ قانون آیین دادرسی مدنی چنانچه از پرداخت محکوم به یا حتی هزینه دادرسی عاجز باشد مشمول مقررات ورشکستگی نمی شود و باید دادخواست اعسار دهد.

  5. سلام. اگر انعقاد قرار داد با بانک جهت دریافت تسهیلات پس از تاریخ توقف شرکت باشد آیا بهره های این بانکها از تاریخ توقف و ورشکستگی عملیات تجاری شرکت صفر خواهد شد؟

  6. سلام و عرض ادب. شرکت ما که حکم ورشکستگی آن صادر شده، تسهیلاتی از دو بانک دریافت نموده که سالانه تمدید می شد.آخرین بار پس از تاریخ توقف با آنها قرارداد منعقد کردیم که پس از مدتی این بانکها برای وثائق ما اجرائیه دادن آیا با حکم ورشکستگی شرکت این اجرائیه ها از اعتبار ساقط می شوند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *