وکیل دعاوی خانواده

وکیل دعاوی خانواده

[us_post_title tag=”h1″ link=”post” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23f24822%22%7D%7D”]

وکیل دعاوی خانواده به وکیلی اطلاق می گردد که به صورت کاملاً تخصصی در زمینه دعاوی مربوط به خانواده فعالیت می نماید. امروزه به جهت مشکلات اقتصادی و اجتماعی شاهد ازدیاد پرونده های مربوط به دعاوی خانواده می باشیم.

بسیاری تصور می‌نمایند دعاوی خانواده از جمله دعاوی است که هر کسی که پروانه وکالت داشته باشد می‌تواند از عهده آن برآید. در حالی که چنین نیست و به جهت پیچیدگی های خاص اینگونه دعاوی، انتخاب وکیل متخصص در امور خانواده می تواند در بسیاری مواقع راه را کوتاه و هموار نماید. در این مقاله سعی نموده‌ایم در خصوص لزوم مراجعه به وکیل متخصص در دعاوی خانواده و مشخصه‌ها و ویژگی های یک وکیل متخصص دعاوی خانواده مطالبی را ارائه نماییم تا از این طریق بتوانید جهت مشاوره یا وکالت دعاوی خود بهترین وکیل را انتخاب نمایید.

لزوم مراجعه به وکیل متخصص در دعاوی خانواده

در ابتدا لازم به ذکر می باشد که بر خلاف اعتقاد افراد جامعه مبنی بر اینکه در دعاوی خانواده نیازی به وکیل نمی باشد و می توانند خود اقدام به ارائه دادخواست یا دفاع از خویش نمایند. همچنین با توجه به اینکه وکالت تخصصی در کشور ما هنوز رایج نگردیده جنین تصور می شود تمامی وکلا توانایی انجام آن را دارند و تصور اشتباه دیگری که وجود دارد این است که وکلای دعاوی خانواده به جهت گرفتن حق الوکاله تلاشی جهت ایجاد سازش بین طرفین نمی نمایند؛ در حالی که مراجعه به وکیل متخصص میتواند مزایای بسیاری داشته باشد. مانند اینکه وکیل متخصص دعاوی خانواده به جهت توانایی در گفتگو و مذاکره و برگزاری جلسات بین طرفین می تواند تا حدود زیادی از هم پاشیدگی خانواده پیشگیری نماید و در بسیاری مواقع که تشخیص دهد زوجین نیاز به مشاوره دارند آنها را به مراکز مشاوره راهنمایی می نماید و در نهایت چنانچه مشاور تشخیص بر عدم ایجاد سازش فی ما بین آنها داشت سعی می نماید به صورت توافقی طلاق آنها انجام شود.

علاوه بر این در بسیاری از مواقع افراد به حقوق قانونی و شرعی خود آگاه نیستند و عدم داشتن وکیل متخصص در دعاوی خانواده باعث تضییع حقوق آنها می شود و معضل بزرگی که امروزه شاهد آن هستیم طرح دعاوی واهی که در نهایت به هیچ نتیجه ای نمی رسد و تنها باعث ازدیاد پرونده‌ها و شلوغی دادگستری میگردد ناشی از عدم استفاده از وکیل می باشد.

مشخصات وکیل متخصص در دعاوی خانواده

اولین مشخصه وکیلی که تخصص و تجربه لازم و کافی را در دعاوی خانواده دارد این است که فعالیت و تمرکز وی تنها در حوزه دعاوی خانواده بوده و به قوانین حمایت خانواده و قانون مدنی و مبانی فقهی اشراف کامل داشته باشد.

مشخصه دیگر وکیل دعاوی خانواده صبور بودن و رازداری وی می باشد؛ چرا که در دعاوی خانواده افراد مسائل و مشکلات خصوصی خود را نزد ایشان بازگو می کنند و وی می بایست در حفظ و نگهداری اسرار شخصی افراد دقت نماید. همچنین وکیل دعاوی خانواده می بایست موضوع طرح دعوا و نحوه طرح آن و ادله اثبات دعوا دقت لازم را به عمل آورد چرا که امکان دارد شکست در یک دعوا، باقی دعوا را نیز تحت‌الشعاع خود قرار دهد. اینها مواردیست که متأسفانه در بسیاری از مواقع از چشم افراد دور می ماند و همین امر اتلاف وقت و صرف هزینه های بسیاری را به دنبال دارد. لذا چه بهتر که قبل از هرگونه اقدامی با وکیلی که تخصص و تبحر لازم و کافی را دارد مشاوره نمائید. حال این سوال مطرح می شود که چگونه می توان متوجه شد آیا وکیلی که به وی مراجعه نموده‌اید، در دعاوی خانواده تبحر و تجربه دارد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید گفت در ابتدا از طریق موکلین سابق ایشان که آیا رضایت کافی از عملکرد وکیل خویش داشته اند یا خیر و اینکه آیا وکیلی که انتخاب نموده ایم تنها در حوزه دعاوی خانواده فعالیت می نماید یا وکالت پرونده ها یا موضوعات مختلف را قبول می نماید؟! و علاوه بر این هنگام مراجعه به وکیل و صحبت با ایشان میتوانید پی به علم و آگاهی و دانش ایشان در حوزه دعاوی خانواده ببرید.

وکیل دعاوی خانواده دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی

با بهره گیری از وکلای متخصص و متبحر در حوزه دعاوی خانواده آماده ارائه خدمات حقوقی تخصصی خویش به شما عزیزان می باشد. جهت بهره مندی از این خدمات می توانید با موسسه تماس بگیرید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

تیم تحریریه دادپویان حامی وب‌سایت
دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی مجموعه ای متشکل از وکلای متخصص، با تجربه و متبحر با بیش از 20 سال سابقه در زمینه مشاوره حقوقی و قبول وکالت در پرونده‌های تخصصی است. دادپویان حامی مفتخر به ارائه کلیه خدمات حقوقی و مشاوره ای در زمینه دعاوی ملکی، منابع طبیعی، گمرکی بانکی، بورس، تعزیرات، قاچاق و … است.

‫7 نظر

  • ساغر

    باسلام
    همسرم در زمان ازدواج قبول کرده بود من کار کنم اما اکنون مخالفت می کند آیا او می تواند از کار کردن من خودداری نماید ؟

    آذر ۱۵, ۱۴۰۰ در ۱۶:۳۴
    • مدیریت

      بله می تواند .

      آذر ۱۶, ۱۴۰۰ در ۱۳:۰۸
  • پیام

    همسرم قصد کار کردن در یک آرایشگاه را دارد آیا می توانم از کار کردن اون خودداری کنم

    آذر ۱۴, ۱۴۰۰ در ۱۶:۳۶
    • مدیریت

      با شرایطی می توانید

      آذر ۱۵, ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۰
  • محمود

    باسلام
    همسرم کارت بانکی من را از کیفم برداشته و به من نمی دهد و تمام موجودی آن را خرج کرده است آیا می توانم از او شکایت نمایم ؟

    آذر ۱۱, ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۰
    • مدیریت

      تحت شرایطی می توانید علیه او شکایت کیفری طرح نمایید

      آذر ۱۱, ۱۴۰۰ در ۲۲:۵۰
  • کامران

    با تشکر از کوشش شما برای احقاق حق

    اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۶ در ۰۸:۱۸
  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    18 − 13 =