کمیسیون های پزشکی سازمان بیمه تامین اجتماعی به چه مواردی رسیدگی می کنند؟

کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی
فهرست مطالب

با توجه به حوادث و اتفاقاتی که ممکن است در محیط کار یا خارج از محیط کار برای بیمه شدگان تامین اجتماعی رخ دهد و این افراد توان کاری خود را از دست بدهند. قانون گذار کمیسیونی را جهت بررسی این مورد و سایر موارد پیش بینی شده در قوانین کمیسیون پزشکی ایجاد کرده است. زمانی که افراد بنا به هردلیلی گذرشان به کمیسیون پزشکی می افتد این سوال در ذهنشان تداعی می شود که کمیسیون پزشکی چیست؟  کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی یا همان شورای پزشکی تامین اجتماعی یکی از از مراجع اختصاصی رسیدگی کننده در قانون تامین اجتماعی می باشد که در راستای بررسی وضعیت پزشکی بیمه شدگان تامین اجتماعی ایجاد گردیده است.

هدف از تشکیل کمیسیون های پزشکی سازمان بیمه تامین اجتماعی

قانونگذار در ماده ۹۱ قانون تامین اجتماعی، هدف از تشکیل کمیسیون های پزشکی را تعیین از کارافتادگی جسمی و روحی بیمه شدگان و افراد خانواده آنها بیان کرده است.

وظایف کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی

  • مهم ترین وظایف کمیسیون تامین اجتماعی عبارتند از:
    • تعیین فرسایش جسمی و روحی بیمه شدگان شاغل در کارهای سخت و زیان آور
    • اظهار نظر صریح و قانونی در خصوص نوع کار، محل کار، میزان ساعات کار و ادامه درمان بیمه شدگان
    • بررسی استراحتهای پزشکی ایام بیماری بیمه شدگانی که از طرف شوراهای پزشکی ارجاع شده اند.
    • بررسی وضعیت ادامه اشتغال بیمه شدگانی که بواسطه شغل در معرض ابتلا به بیماری یا حادثه ناشی از کار می باشند. بخاطر همین وظیفه کمیسیون مزبور در محاوره به نام کمیسیون پزشکی از کار افتادگی تامین اجتماعی شناخته می شود.
    • بررسی وضعیت ادامه اشتغال بیمه شدگانی که بعلت بیماری ویا حوادث ناشی ازکار نیازمند ارجاع به کار سبک می باشند.
    • بررسی اروتز و پروتز بیمه شدگانی که دچار حادثه ناشی از کار شده و بهای وسایل کمک پزشکی تجویز شده بیش ازیک میلیون ریال باشد یا اینکه بعلت عدم پیش بینی وسایل مذکور در دستورالعمل های سازمان نیاز به مشابه سازی(همسان سازی) دارد.
    • بررسی صعب العلاج بودن بیماری کارکنان سازمان و همچنین استراحتهای پزشکی بیش از ۳۰ روز همکاران سازمانی
    • بررسی وضعیت مستمری بگیران از کار افتاده کلی یا جزئی به دلیل تغییر درجه از کار افتادگی طبق ماده ۹۳ قانون تـأمین اجتمـاعی
    • بررسی وضعیت سلامتی و از کار افتادگی اولیه متقاضیان استفاده از بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، اختیاری، رانندگان، بافندگان قالی، قالیچه، گلیم و زیلو و سایر بیمه های خاص
    • بررسی میزان از کارافتادگی بیمه شدگان تبعی (پدر،مادر،همسرو…) به منظور استفاده از خدمات درمانی سازمان بدون در نظر گرفتن شرایط سنی مقرر در ماده ۵۸ قانون تامین اجتماعی (در خصوص افراد خانواده بیمه شده که از خدمات مقرر در قانون استفاده میکنند)
تشکیلات کمیسیون های پزشکی بدوی و تجدید نظر
تشکیلات کمیسیون های پزشکی

کمیسیون های پزشکی بدوی و تجدیدنظر در سازمان بیمه تامین اجتماعی

کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی دارای شعب بدوی و شعب تجدیدنظر میباشند، کمیسیون های مزبور متشکل از ۶ عضو هستند. اعضای کمیسیون های مزبور را افراد زیر تشکیل میدهند:

  • یک نفر پزشک متخصص به عنوان رئیس کمیسیون
  • یک نفر متخصص داخلی به عنوان عضو ثابت
  • یک نفر متخصص در رشته بیماری مربوطه به عنوان عضو مرتبط
  • یک نفر مشاور فنی و بیمه
  • یک نفر مشاور طب کار ، بهداشت حرفه ای
  • یک نفر به عنوان دبیر (منشی)

لازم به ذکر است، اعضا در کمیسیون بدوی و کمیسیون تجدیدنظر تامین اجتماعی به یک شکل هستند. اما پزشکان نام برده درمرحله بدوی تا زمانی که عضویت کمیسیونهای بدوی را دارند، نمیتوانند به عضویت کمیسیونهای تجدیدنظر هم دربیایند و این نکته را قانون گذار در تبصره ۱ ماده ۴ آئین نامه کمیسیون  های پزشکی بیان کرده است.

ممکن است در برخی از شهرستان ها، متخصص طب کار وجود نداشته باشد، در این صورت استفاده ازکارشناس بهداشت حرفه ای در این شهرستان ها بلامانع است.

نکته مهم دیگر این است که قانونگذار برای هریک از اعضای کمیسیون پزشکی با شرایط فوق عضو علی البدل هم قرار داده است که در صورت نبودن اعضای اصلی از آن ها بتوان استفاده کرد.

جلسات کمیسیون های پزشکی با حضور همگی افراد فوق رسمیت پیدا می کند. اما جهت صدور رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی ، موافقت همه اعضا نیاز نیست. چرا که در رای گیری نظر منشی، متخصص طب کار و مشاور فنی بیمه لحاظ نمیشود.

مرحله بدوی کمیسیون های پزشکی، اولین مرحله بررسی اسناد و مدارک پزشکی است که با حضور اعضای فوق تشکیل میشود. در نهایت  این رسیدگی به صدور رای می انجامد. جواب کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی که از مراجع بدوی صادر می شود، چنانچه در مهلت ۱ ماهه مورد اعتراض قرار نگیرد قطعی میشود و دیگر قابلیت تجدید نظر ندارد.

مرحله تجدید نظر کمیسیون های پزشکی، مرحله ای است که چنانچه فردی به رای معترض باشد می تواند در مهلت مقرر اعتراض خود را در این کمیسیون عنوان کند. در این صورت به اعتراض چنین فردی در کمیسیون تجدیدنظر رسیدگی می شود. آراء کمیسیون تجدیدنظر قطعی می باشد و مهلتی جهت تجدیدنظر مجدد داده نمیشود.

مراحل کمیسیون پزشکی

رسیدگی در کمیسیون های پزشکی دارای مراحلی است.

مرحله اول: بایستی پرونده پزشکی بیمه شده مورد بررسی قرار بگیرد. پرونده پزشکی بیمه شده شامل کلیه مدارک کلینیکی، نظریه پزشک فعلی، آزمایشات، مدت درمان و مدت بیماری است و در کل هر آنچه درباره یک بیماری نیاز است که در یک پرونده قید شود را در بر میگیرد. در این صورت با انعکاس علت ارجاع پرونده به کمیسیون بدوی به وسیله دبیرکمیسیون در دستور کار قرار داده می شود.

مرحله دوم: پس از تاریخ تشکیل کمیسیون ها جهت حضور فرد بیمه شده به او اعلام می گردد تا درموعد مقرر حضور پیدا کند. این مورد در قانون پیش بینی شده است .

مرحله سوم: هنگامی که جلسه کمیسیون پزشکی تشکیل شود، مدارک و اسناد مورد بررسی قرار می گیرد و با توجه به اسناد و مدارک، کمیسیون بدوی نظرخود را اعلام میکند و رای صادر می نماید.

رای کمیسیون بدوی درمهلتی یک ماهه قابل تجدیدنظر است. مگر اینکه رای کمیسیون پزشکی جهت ادامه درمان صادر شده باشد که در این صورت قابل تجدیدنظر نیست.

مرحله چهارم: درغیر از مورد فوق الذکر، اعتراض به رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی ممکن است و باید اسناد و مدارک لازم از طرف شعبه تامین اجتماعی به کمیسیون های تجدیدنظر ارسال گردد تا کمیسیون تجدیدنظر بتواند پرونده را بررسی کرده و نظر خود را اعلام نماید. رای مراجع تجدیدنظر قطعی است.

اگرچه رای کمیسیونهای پزشکی تجدیدنظر قطعی است اما با استناد به بند ۲ از قسمت الف ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری این مرجع رسیدگی شکلی به آراء شبه قضایی می نماید.

ذکر یک نکته مهم: طبق آخرین رای ازدیوان عدالت اداری چنین بیان میشود،که صلاحیت کمیسیونهای مزبوردر رسیدگی فنی و تخصصی در باب بیماری و نوع آن می باشد.

تصمیمات کمیسیون در حوادث ناشی از کار
کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

تصمیمات کمیسیون در خصوص حوادث ناشی از کار

نظر کمسیون پزشکی در خصوص حوادث ناشی از کار در سه حالت خواهد بود:

  • از کار افتادگی کلی

نظر کمیسیون پزشکی زمانی بر از کار افتادگی کلی خواهد بود که متقاضی با کاهش قدرت کار ۶۶ درصد و بیشتر از آن مواجه شده باشد. در این حالت شخص مستحق دریافت مستمری به میزان یک سی ام مزد ماهیانه ضرب در سنوات پرداخت بیمه خواهد بود.

  • از کار افتادگی جزئی

زمانی که کاهش قدرت کار شخص از ۳۳ تا ۶۶ درصد و به علت حادثه ناشی از کار باشد کمیسیون رای به از کار افتادگی جزئی می دهد. در این حالت مستمری که به متقاضی تعلق می گیرد بدین نحو محاسبه می شود:

میزان مستمری استحقاقی در صورتی که به طورکلی از کار افتاده باشد ضرب در درصد از کار افتادگی که میزان آن را کمیسیون تعیین می نماید.

  • غرامت نقص مقطوع

در صورتی که شخص از کار افتاده اعم از جزئی و کلی تلقی نشود ولی با کاهش قدرت کار از ۱۰ تا ۳۳ درصد و به علت حادثه ناشی از کار مواجه باشد می تواند غرامت نقص دریافت نماید.

 

سایت کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

برای درخواست کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی و نوبت دهی کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید اقدامات لازم را با  مراجعه به سایت کمیسیون پزشکی انجام داد. پس از تشکیل پرونده کمیسیون پزشکی برای بیماری یا هر مسئله دیگر متقاضی باید منتظر اعلام وقت از سوی دبیرخانه کمیسیون باشد مدت زمان کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی برای تعیین وقت و صدور رای بسته به میزان پرونده های مطرح در کمیسیون متفاوت بوده و بازه زمانی خاصی ندارد.

همچنین لازم به ذکر است برای مشاهده رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید به سایت فوق مراجعه نمود. البته زمانی که کمیسیون با درخواست شخص موافقت می نماید راسا یک نسخه از رای کمیسیون را به شعبه بیمه تامین اجتماعی ارسال می کند و از آن جا نیز فیزیک رای به متقاضی ابلاغ می گردد.

با راه اندازی سایت مذکور تقریبا امکان ارائه تمام خدمات بیمه تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری مقدور گشته است.

با کمیسیون های پزشکی بدوی و تجدیدنظر و ساز و کارهای آنان تا حدی آشنا شدید. اما ممکن است هنوز هم در ذهنتان سوالات بی شماری بی پاسخ مانده باشد. و یا اینکه ممکن است در خلال رسیدگی به پرونده خود با مشکلاتی روبه روشده اید که نیازمند مشاوره تخصصی دراین زمینه می باشید.گروه وکلای دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی با بیش از۱۰سال سابقه کاری موفق و دارا بودن کادر متخصص در زمینه دعاوی تامین اجتماعی، با تمام توان وتجربه خود در پاسخگویی به سوالات شما عزیزان به صورت تلفنی یا حضوری آماده است. جهت اخذ مشاوره با متخصص دعاوی تامین اجتماعی با ما در تماس باشید…

نمونه رای کمیسیون پزشکی

نمونه رای کمیسیون پزشکی
نمونه رای کمیسیون پزشکی
۳.۷/۵ - (۲۹ امتیاز)
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.

پر بازدید ترین مقالات

69 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید خواهشن به من کمک کنید من ۳تا بیماری دارم یکی سال ۷۰درصد تایید نهایی شده ۳۵درصد ولی چون ۱۴۰۳هشتم خرداد سکته قلبی طی دوبار بمدت ۱ماه بستری هردو بار فنر گذاری کردند ودرحال حاضر دریق از ۱۰۰متر قادر به راه رفتم ندارم درضمن EF25%ویا طی مدت گرفته شده EF30%وآخرین بارEF20توسط سازمان همان کمسیون پزشکی ارجاع داده بود تأییدش کردند در تاریخ ۲۰بهمن ۱۴۰۳ودرست ۲۰روزمانده به کمسیون خدا من شاهد از نظر قلبی بیشتر با چندتا دارو وزیر زبانی نباشه هیچ تکان نمی تونم بخورم از تخت خوابودرضمن یاد آور بشم کبد هم گرید ۳طبق هر سه بیماری عنوان کردم تک تک هرپزشک معالج گواهی وتاکید فرم کمسیون را جهت معرفی کامل پر کرده وبه مقامات کمسیون داده بودم توضیح به اینکه فقط دست چپ اعصاب اولنار از مچ دستم سنگ فرس قطع کرده بود را بعنوان ناشی از کار ۷۶اون زمان بوده ولی تامین اجتماعی شعبه اونهم به پرونده جدیدم اضافه کردند ومجدد بررسی کردند هم خودم بودم بود جدید وهم از کمسیون خودشان من ارسال کرده بودند نوار اعصاب متاسفانه بعلت سکته بوده حتی دست راستم هم از نظر نوار اعصاب دست چپ من طبق جواب نامه کمسیون اشاره شده بود که دست من نسبت‌ به‌ سال ۷۶خیلی بعد تر شده و+دست راست منهم مثل چپ از کار افتاده بود حالا تا این جا خدمتتون توضیح کمی دادم ولی درخواست من از شما این هست بزرگی کنید من با دوتا بچه دانش جو ووو ماهانه پول درها وغیره هزینه خودم ۸ملیون کار خودم بناه ساختمان بودم یافت کاری میکردم هم رای بدوی وهم رای تجدید نظر رد کرده زیر ۶۶درصدتایید کرده من را دیگری هست برم جهت کارافتادگی اقدام کنم دیوان عدالت اداری میشه شکایت کنم یانه چون توان هیچ کاری ندارم ۳۵سال کارکردم از ۳۵سال ۲۸سال تایید شده وسن من هم ۵۴ ساله هستم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید کامل من چه کنم تو این گرانی بدبختی ۰۹۱۲۰۳۳۸۸۰۹علی از تهران هنوز رای تجدید نظر تازه امروز ثبت شده

  2. سلام عرض ادب ئ احترام من تحت پوشش بهزیستی هستم و قط سه انگشت و انحراف چشم و کم شنوایی شدید دارم همیشه زود استرس و ترس میگیرم تو هر کاری زود زود با اطرافیانم بحثم میشه طوری که ار کاراخراجم میکنن نزدیک ده سال هست بیمه دارم میخوام ازکار افتادگی بگیرم ولی نمیدونم کجا برم ادارهتامین اجتماعی میرم میگه برو مدارک دکتر بیار من نمیدونم واقعا کجا برم هر دکتری که میرم نمیتونم حرفمو بهش برسونم حالیش کنم دردم را ……به اداره بهزیستی هم میگم حرفمو جواب سربالا میده میگه ما با تامین اجتمایی قرارداد نداریم خواهشا راهنمایی کنید پیش چه دکتری برم و چکار کنم که متوجه دردمن بشه

  3. سلام ووقت بخیر .من خانم پرستاری هستم که ۱۸سال سابقه کار دارم .الان دچار دیسک گردن وکمر شدم .و ازطرفی هیسترکتومی شدم .دیگه توان کار بالین ندارم چکار باید بکنم آیا میتونم ب کمیسیون پزشکی مراجعه کنم

  4. سلام و وقت بخیر
    من چندسال پیش در محیط کار آسیب دیدم و دیسک کمرمو عمل کردم،حالا کارم در بیمارستان جابجایی و بلند کردن بیمار و وسایل سنگین هست ک به کمرم خیلی فشار میاره، و دارم باز دچار آسیب میشم،آیا میتونم درخواست کمیسیون پزشکی بدم که کار سبک‌تر بهم بدن
    یا ن؟ رسمی هم هستم دکترام میگن نباید کار سنگین کنی، از طریق دیوان میتونم اقدام کنم ک کارمو عوض کنن؟

  5. سلام
    محیط بانم و دیسک کمر دارم، پزشک هم برام تایید کرده ک کارای سخت ک از ملزومات محیط بانیه برام آسیب زاست حالا چطور برای تغییر ردیف شغلی ام ب کارشناسی ک کاری سبکتره اقدام کنم.ممنون

    1. سلام. شما باید از طریق کمیته مشاغل سخت و زیان آور اقدام نمائید. در صورت تائید آنها می توانید درخواست تغییر ردیف شغلی را بنمائید.

  6. سلام من پدرم سال ۸۲ فوت کرد و العان حقوق بازنشستگی به مادرم میدند آیا امکانش هست که درخواست از کار افتادگی برای بعد از زمانی که مادرم فوت کنه درخواست کنم

  7. سلام من تازه بیمه مشاغل آزاد شروع کردم
    در معاینه پزشکی و آزمایشات یکی از آنزیم ها یکم بالاتر از حد نرمال هستن ممکنه توی جلسه کمیسیون مشکلی این مورد پیش بیاره؟

  8. سلام وقت بخیر من رباط صلیبی و مینیسک زانوی پای چپم پاره شده
    رفتم کمیسیون پزشکی برام ۳۴ روز
    بیکاری با حقوق داد در صورتی که متخصص ارتوپد به من ۴ ماه مرخصی با حقوق نوشت من چطوری میتونم اعتراض کنم؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.

  9. سلام وقت بخیر من از ارتفاع افتاده ام که ستون فقرات شکسته و دوتاهم پاشنه‌هایم شکسته من از کمسیون پزشکی جواب بیشتر از۶۶درصد و به نوشته خود سایت تامین اجتماعی از کارافتادگی کلی چرا بازهم به کمسیون پزشکی دعوت شدم اس امده

  10. سلام وقت شمابخیر،بنده ۲۰سال سابقه بیمه سخت و زیان آور دارم بصورت متناوب، ارتروز گردن و هردو زانو ،دیسک و سیاتیک و تنگی کانال نخاعی کمر و پارگی مینیسک هردو زانو دارم واقعا توان ادامه کار ندارم ،بنظر شما ازکار افتاده کلی میتونم بشم بااین اوصاف؟در ضمن ۴۱ سالمه

  11. سلام خسته نباشید
    شوهرم گردنش مشکل پیدا کرده و نمیتونه حرکت بده و اون مدتی بیمه نبوده ولی تو اون شرکت کار میکرده و مدارک رو برده تامین اجتماعی نوبت کمیسیون گذاشتن.احتمال هست کمیسیون از کار افتادگی بدن؟

    1. با سلام،بنده۱۷سال سابقه بیمه دارم،در سال۹۸ عمل قلب باز،تعویض دریچه میترال و دریچه آئورت کردم،وپزشک معالجم گواهی از کار افتادگی کلی ودائم داده است،منم اقدام کردم میخواستم بدونم کمسیون پزشکی موافقت می‌کنه یا نه؟؟

      1. با سلام. بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد و نمی توان به این سوال شما پاسخ دقیقی داد. اما در صورتی که کمیسیون پزشکی از کارافتادگی شما را تائید نکرد می توانید نسبت به آن اعتراض نمائید.

  12. با،سلام،بنده،در سال ۴۰۰دچار حادثه ناشی از غیر کار شدم،واز ناحیه ی ارنج دست راست دچار تخریب مفصل شدم،واز ناحیه ی پای راست کشکک زانو بشش قسمت خرد شد،وزانو پای چب از وسط نصف شد،ب نظر شما رای کمسیون چی میشه

  13. سلام بنده عمل انحراف زانو انجام دادم و پلاتین تو پام هست آیا کمیسیون موافقت میکنه شغلم سبک تر بشه چون کارم سنگینه

  14. سلام من پدرم ۱۱ ساله که آلزایمر داره و تو این مدت براش مثل ی پرستار بودم
    خودمم بدنم خیلی ضعیف و شُله ۳۰ سالمه وزنم زیر ۴۹ کیلو هستش کلا نمیتونم کار سنگین انجام بدم اگه به خودم فشار بیارمو زور بزنم احساس میکنم دارم له میشم اگه ۲۰ دقیقه پیاده روی کنم ذانو درد شدید می‌گیرم کلا همه‌ی استخوان‌های بدنم صدا میدن ضعف بینایی هم دارم از لحاظ اجتماعی هم نمیتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم اگه پیش متخصص برم آیا امکان داره تحت کفالت پدرم دربیام؟

    1. سلام بنده سر استخوان پایم شکسته و‌با پلاتین فیکس شده و‌ پلاتین دائم میباشد الان پام کج شده و درد پا دارم و لنگش، از ناحیه زانو شکستگی دارم که پلاتین خورده و محدودیت حرکتی پیاده کرده و‌پا کامل بسته نمیشود آیا از کار افتادگی شاملم میشود

      1. سلام. بله. با این اوصاف مشمول از کارافتادگی می باشید البته باید کمیسیون پزشکی نظر دهند.

  15. سلام حدودا ۱۲سال بیمه کارگران ساختمانی ام دچاردوبیماری اسکولیوزیس وکیفوزیس شدید شدم تهران بیمارستان یاس تحت پوشش تامین اجتماعی عمل کردم واز دنبالچه یعنی پایین ترین نقطه شروع ستون فقرات تا وسط دوتاکتفم جراحی و در دوطرف ستون فقراتم حدودا چهل سانت یابیشتر باحدودا ۲۰ پیچ و۴ راد ثبات ستون فقراتم تامین شده،لطفا بفرماییدباتوجه به نظر پزشک معالجم که از پزشکان برجسته کشوریست وشناخته شدست،مبنی برازکارافتادگی کلی، نظرکمسیون پزشکی چی میتونه باشه،قبول یا رد از کار افتادگی کامل،باتشکر فراوان ازشما وتوکل به خدای رحمان لطفا نظرتون رو بفرمایید.

    1. با سلام. تشخیص از کارافتادگی با کمیسیون پزشکی سازمان بیمه تامین اجتماعی است. در صورت تائید نظر پزشک معالج شما توسط این کمیسیون با از کارافتادگی شما موافقت می شود.

  16. سلام من می خواهم کفالت پدرمو بگیرم یعنی بعدازمرگ پدرم حقوقش برسه بهم ازسال ۸۲دست راستم از زیرمچ قطع شده ویک سال دنبال درمان افسردگی واضطرابم رفتم حالم تازه جا اومده می خوام بدونم به کمیسیون پزشکی برم امکانش هست کارافتاده محسوبم کنن
    دوستم دستش به مشکل خورد درحین کار بیمه بود کارافتاده محسوب شد میشه بهم بگید با قطع عضویی که هستم کارافتاده محسوب میشم یانه

    1. سلام. پدر شما باید شما را تحت تکفل داشته باشد نه اینکه شما کفالت ایشان را بر عهده بگیرید. در صورتیکه کمیسیون پزشکی عدم توانایی جسمانی شما را تائید نماید تحت تکفل پدر خود قرار می گیرید.

  17. سلام وقت. بخیر
    بنده بابت قلب و عروق که منجر به نارسایی قلبی شده اقدام به از کارافتادگی کردم ولی موافقت نشده و مبنا را بر پمپاژ قلب میدانند سوالم اینه که در کمیسیون تجدید نظر می‌توانند منو به تست ورزش ارجاع بدهند؟
    چون موقع فعالیت جزیی مشکل شدید پیدا میکنم

    1. با سلام. بستگی به نظر کمیسیون تجدیدنظر دارد. شما می توانید درخواست خود را به کمیسیون ارائه نمائید. در صورت موافقت این کمیسیون دستور مقتضی صادر می شود.

  18. باسلام
    شوهرم پارسال عمل سیاتیک و چهارتا مهره های کمر پاره شده بودعمل کرد
    چند ماه قبل چندماه بعد تحت درمان
    دوماه قبل عید همون سال بخاطر فشار روحی و نبود کارو مشتری بی پولی سه تا بچه کوچک و دوتاشون محصلندو خرج و …..سکته قلبی شدید و همون موقع عمل قلب و فنر تو قلبش
    مشکلات اعصاب و روان وتحت درمان روانپزشک
    از کارافتادگی تعلق میگیره پیگیری کنم واقعا سه تومن اجاره مغازه نبود مشتری و کاسبی و ذوتومن پرداخت بیمه آزاد خرجی و دارو و دکتر همه فروختیم و خرج دکتر و عمل و خرجیمون و اجاره رفت 😭

  19. سلام و عرض ادب بنده معافیت اعصاب و روان دارم و علاوه بر این نزدیک به ۱۲ سال سابقه دیابت و پاهام دچار نوروپاتی عصبی تا زانو شده و الان کف هر دو تا پام همیشه زخم و نمیتونم راه برم یا زیاد سرپا وایستم حدود ۱۰ سال سابقه بیمه دارم امکان داره کمسیون پزشکی از کار افتادگی بگیرم؟واقعا دیگه توان کار کردن ندارم

  20. سلام من۲۲سال بیمه دارم بیماری رماتیسم مفصلی دارم یک زانو‌ومچ پا درگیر کرده آیا آزگار افتادگی کلی بهم میدن

  21. سلام میخواستم بپرسم ازتون من پارگی دیسک داشتم خفیف عمل کردم کارسرپادائم هستش مدراکم رفته برای بررسی وکمسیون میتونین بهم بگین ج کمسیون چی میشه؟

  22. اگر بیمار تاریخ مقرر نتواند سرموقع در کمسیون حاضر شود تکلیف چیست باید از شعبه درخواست مجدد بدهد یا از کمیسیون نوبت مجدد رزرو کند

    1. باسلام
      من ۱۰ سال بیمه تأمین اجتماعی کارگران ساختمانی دارم قبل اینکه این بیمه رو داشته باشم دوتا عمل دیسک کمر انجام دادم که مهره های ۱۱و ۱۲ و۱۳ و۱۴ با پلاتین ثابت و مهره های ۵و ۴ هم عمل کردم.حالا بعد گذشت چند سال درناحیه گردن دچار دیسک شدید مهرهای پشت قفسه سینه دچار آسیب شدید و تنگی کانال در مهره های ۱.و۲‌و۳ شدم.به نطر شما میتونم در کمیسیون پزشکی شرکت کنم.

      1. با سلام. تقاضای بررسی پرونده شما در کمیسیون پزشکی منعی ندارد ولیکن احتمال اینکه با از کارافتادگی شما موافقت شود کم است.

      2. سلام بنده عمل پای پرانتزی داشتم و پلاتین دارم کارم خیلی سنگینه آیا در کمیسیون میتونم محل کارم رو تغییر بدم و کارم سبک تر بشه؟

  23. باسلام سال۸۷درحین کارصانحه دیدم وفلج شدم ازناحیه هیپ چپم شکسته ونیازبه تعویض راداردبیمه یکسال ونیم عرتمت پزشکی دادبه من سپس سکته قلبی کردم وعمل بسته صورت دادم درکمسیون بدوی تجدیدنطربدلیل مخالفت کارشناس بیمه بانظرپزشکان مبنی برکارافتاده شدن رد شدم کمسیون باطرفندی زیرکانه ازمن امضاه گرفت که تاییدکردم خودم اسحقاق کارافتاده شدن ندارم رای دیوان بردم دیوان هم تاییدکردکه من خودم متعهد شدم کارافتاده نیستم بعدمدتی سکته وعمل بازقلبی صورت دادم بدلی عوارص صانحه قبلی وسکته معزی حال سوالم ازشماعزیزام چگونه میتوانم این حقم راکه به کلک وحقه سازمان وبااین شرایط جسمی ام که مصبب صانحه کارم هست بدست اورم مدارک ومستندات همه رادارم که صانحه حین کاربکده منتهاکارفرماتعلل کرده گزارش حادثه ارسال نکرده وبیمه هم ازنطراداره کل درپروندم مقصرتلقی شده بودندباتشکرالتماسدعا

  24. باسلام بنده عمل تعویض مفصل هیپ کردم دکتر بنده در ازحار نظرش نوشته که این عمل انجام شده وپای چپ هم احتیاج به عمل تعویض مفصل دارد ولی فعلا قادر به انجام کا های سبک میباشد با این لحاظ آیا بنده به کمیسیون پزشکی پرونده‌ام ارسال می‌شود یا خیر؟
    با تشکر

  25. با سلام من بخاطر مشکل بیرون زدگی مهره های گردن و تایید کمیسیون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی از کارهای سخت و جابجایی های سنگین و حتی کارهای طولانی پشت سیستم معاف شده ام اما بیمارستان محل خدمتم همچنان منو در بخشهایی بااین شرایط به کار گرفته اند چطورمیتوانم پیگیر باشم؟ممنون

  26. با سلام من‌ غیر از ساعت اداری در اثر بریدگی شیشه تاندون دست و عصب دست راستم مشکل پیدا کرد و من با ماشین شخصی رفتم بیمارستان و صورتجلسه از اون اتفاق ندارم و جراحی شدم و دکتر دو ماه استراحت پزشکی داد و کمیسیون پزشکی برگزار گردید و پیامی برا ی من نیامد و تو سایت میزنم جواب میده آرای نهایی داده نشده ممنون میشم راهنمایی کنید چکار باید کنم . با وجود نداشتن صورتجلسه اتفاق و عمل جراحی و دادن دو ماه استراحت پزشکی، آیا بیمه پرداختی انجام میده یا خیر

  27. بنده حدود ۱۵ سال هست که به بیماری اعصاب و روان مبتلا هستم و در کمیسیون پزشکی بدوی کرج اعضای کمیسیون با تشخیص بیماری افسردگی اساسی یا ماژور با اینکه یه دوره بستری در بیمارستان داشتم آنرا خفیف تا متوسط تشخیص داده و میزان از کار افتادگی را کمتر از ۶۶ درصد اعلام کردند و از کار افتادگی کلی ندادند حال سوال این است که آیا این مدت طولانی ابتلا به بیماری و عدم بهبودی و وجود افکار خودکشی نمی تواند مستند از کار افتادگی کلی باشد؟ و آیا با وجود اعتراض و طرح مجدد آن در کمیسیون تجدیدنظر امکان گرفتن رای از کار افتادگی کلی وجود دارد یا خیر؟ در ضمن حدود بیست سال هم سابقه دارم که دو سال آخر آن و هم اکنون بیمه شده اختیاری هستم.

    1. سلام بنده ۱۰سال بیمه اختیاری میریزم ۱۱ماه پیش تصادف کردم ک باعث فلج شدن پای چپم شد و پزشکی قانونی اونو تایید کرد حالا برای از کار افتادگی درخواست دادم آیا موافقت میشه لطفا جواب بدیدبا تشکر..

  28. سلام برای شکایت از کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید مدارک یا عکس تو سایت سایت دیوان عدالت بفرستم یا نه نحوهش چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

  29. سلام من بخاطر مشکلات نخاعی ورشکستگی مهره های کمروهمچنین لگن در کمیسیون ازکارافتاده ۶۲درصدشدم.وچندین ساله قادربه کار نیستم.محاستم بدانم.میشودرای ۶۲درصدرابه غرامت نقض عصوتبدیل کرد چون واقعا بی عدالتی بیداد میکنه و۵سرعائله ومستا جدی گوشه خانه افتادیم و با یه مستمری جزئی ۸۰۰تومن تامین اجتماعی موندم چه کنیم .کد ملی ———-

      1. سلام من واسه ازکارافتادگی اقدام کردم وپرونده من به کمسیون ارجاع شده.الان ده روزه که پیامک اومده منتظراعلام نوبت باشید چقد طول میکشه نوبت بدن.من مشکل قلبی دارم.فنر گذاشتم باتری تعبیه شده .وef 20درصد هستش بنظرتون من ازکارافتادگی کلی میشم?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *