وکیل دعاوی شرکتهای تجاری

اخذ مشاوره با وکیل دعاوی شرکتهای تجاری از این جهت که دعاوی شرکتها  مستلزم اشراف حداقل نسبی به حقوق جزا ، آیین دادرسی مدنی، آیین دادرسی کیفری، قانون مدنی، قانون تجارت، قانون تامین اجتماعی، قانون کار، قانون مالیاتهای مستقیم، قوانین ثبتی، و … میباشد ، در حال حاضر ،از پیچیده ترین و تخصصی ترین دعاوی به شمار می آید .فلذا لازم است در حل و فصل دعاوی شرکتها از وکیل متخصص دعاوی شرکتهای تجاری بهره برد.

نقش وکیل متخصص دعاوی شرکتهای تجاری

امروزه با گسترش علوم مختلف و پیشترفت علم وتکنولوژی آنچنان حوزه و گستره علوم مختلف وسیع و گسترده شده است که هیچ انسانی نمیتواند ادعا کند که حتی در یک عنوان علمی به تمام شاخه های آن مسلط است. بدون شک علم حقوق نیز با توجه به پیچیده تر شدن روابط انسانی از این امر مستثنا نیست به طوریکه با گسترش و پیچیده تر شدن روابط انسانی گستره این علم نیز وسیع تر گشته و به شاخه های تخصصی گوناگونی تقسیم میشود.

لازم به ذکر است که….

برخلاف تصور برخی از افراد بایستی این نکته را خاطر نشان نمود که به کارگیری وکیل دعاوی شرکت ها برای شرکتها ، واحدهای تجاری ، تولیدی ، صنعتی ، و بازرگانان نه تنها ضروری می نماید، بلکه پرداخت حق الوکاله و حق المشاوره نیز هزینه نبوده و به نوعی سرمایه گذاری در عرصه تجارت محسوب می گردد چرا که کم نمودن ضرر و آثار ناشی از آن و حفظ سرمایه نیز به نوبه خود سرمایه گذاری است. و اگر اهمیت آن، بیشتر از کسب درآمد نباشد ، کمتر از آن هم نخواهد بود.

وکیل دعاوی شرکت های تجاری

وکیل دعاوی شرکت های تجاری

مثال: شرکت و یا تاجری را در نظر بگیرید که بدون داشتن وکیل دعاوی شرکت ها و مشاور حقوقی مبادرت به انعقاد قرارداد می نماید و وارد عرصه کسب و کار می گردد ، چنانچه از قوانین ، نحوه تنظیم قرارداد ، آثار حقوقی مفاد قرارداد و شرایط آن و سایر موارد ، اطلاع حقوقی لازم را نداشته باشد چه بسا در صورت بروز مشکل و اختلاف با طرف مقابل ، ممکن است نه تنها سودی کسب ننماید بلکه سرمایه خود را نیز به عنوان ضرر از دست بدهد.

اهمیت این موضوع به قدری بالاست که ،هر مطلبی در خصوص اهمیت موضوع گفته شود شاید کم باشد.

شرکت ها و تجار می توانند در وهله اول در این راستا از یک وکیل دعاوی شرکت ها یاری و کمک گیرند و در مرحله بعد ، شرکت ها در صورت توسعه تجارتشان، می توانند یک واحد حقوقی با تعدادی از وکلای دادگستری نیز در محل شرکت داشته باشند.

دلایل نیاز شرکت ها ، موسسات ، واحدهای تجاری ، تولیدی ، صنعتی ، صاحبان صنایع ، بازرگانان و تجار به وکیل دعاوی شرکت ها و مشاور حقوقی چه مواردی است؟

  • اعطای نمایندگی حقوقی از سوی شرکتهای خصوصی و تجار به کارمندان خود جهت اقامه دعوی ، دفاع و پیگیری پرونده در دادگاهها و دادسراها پذیرفته نیست لذا شرکتها و تجار می توانند با اعطای وکالت به وکیل دعاوی شرکت ها نسبت به اقامه دعوی ، دفاع و پیگیری امورات خود در محاکم ، توسط وکیل دادگستری اقدام نمایند .
  • پرداخت حق الوکاله و حق المشاوره ، هزینه نبوده و نوعی سرمایه گذاری در جهت حفظ منافع محسوب می شود.
  • عدم اطلاع کافی اشخاص نسبت به قوانین مختلف ، راهکارهای حقوقی ، تنظیم قراردادها ، آثار حقوقی شروط قرارداد ، نحوه طرح دعوی حقوقی ، تنظیم دادخواست و لوایح دفاعی ، که همگی موضوعاتی تخصصی و حقوقی است .
  • مدیران شرکتها و تجار ، بدلیل حضور در تجارت و کسب وکار خود ، شخصاً فرصت پیگیری پرونده ها را در دادگاهها و مراجع قضایی ندارند .
  • در برخی موارد اعطای وکالت به وکیل دادگستری و پیگیری امورات حقوقی توسط وکیل دعاوی شرکت ها با صرفه تر از پیگیری توسط خود مدیران شرکتها و تجار خواهد بود ، خصوصاً در مواردی که حق الوکاله نیز به موجب دادخواست و رأی دادگاه قابل مطالبه از طرف مقابل باشد .

دپارتمان امور مالی و بازرگانی دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی ، مرکز تخصصی ارائه خدمات به شرکتها می باشد. اعضاء و مشاورین دپارتمان امور مالی و بازرگانی از کارشناسان و وکلای دارای سابقه کار اجرایی و مدیریتی در کشور می باشند که انتظار می رود به مدد تجربه و تخصص و اطلاع از آخرین مقررات در حوزه شرکتها ، بهترین خدمات را به متقاضیان ارائه نمایند.

خدمات دپارتمان امور مالی و بازرگانی دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی در حوزه شرکتها شامل:

  • مشاوره حقوقی و نظارت بر انعقاد قرارداد شرکت ها ، واحدهای تجاری ، تولیدی ، صنعتی و بازرگانان با سایر اشخاص و یا وکالت در پرونده های حقوقی .
  • حضور در واحد حقوقی شرکت ها و ارائه مشاوره حقوقی و ارائه خدمات حقوقی به طور تمام وقت و یا پاره وقت .
  • وكالت در دعاوی مربوط به قراردادها ، مطالبات ، موضوعات و مسائل تجاری .
  • تنظيم قرارداد ها ، دادخواست ، شكوائيه ، واخواهی ، تجدیدنظر خواهی ، لايحه دفاعيه و درخواست های حقوقی .
  • مشاوره حقوقي در خصوص تنظيم قراردادها ، دعاوی و مسائل مربوط به قراردادها ، مطالبات و موضوعات و مسائل تجاری

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

‫2 نظر

  • کتاب phrasal verbs

    تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.

    دی ۱۸, ۱۳۹۹ در ۰۹:۴۹
    • مدیریت

      سپاس از حسن توجه شما

      در خدمتتان هستیم

      دی ۱۸, ۱۳۹۹ در ۰۹:۵۷

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سه + 14 =