agricultural-income-tax

مالیات بر درآمد کشاورزی

مالیات بر درآمد کشاورزی ،موضوع ماده ۸۱ قانون مالیات های مستقیم می باشد. افراد مذکور در این ماده از پرداخت مالیات حاصل از کلیه فعالیت های کشاورزی و همچنین فعالیت های وابسته به آن ،معاف می باشند.

معافیت مالیات بر درآمد کشاورزی شامل چه فعالیت هایی میگردد؟

طبق قانون مالیات های مستقیم ، درآمد حاصل از کلیه فعالیت های کشاورزی و همچنین فعالیت های وابسته به آن از پرداخت مالیات معاف می باشد.براین اساس فصل مالیات بردرآمدکشاورزی، در قانون مالیات های مستقیم صرفا دارای یک ماده می باشد.
قانون گذار در ماده ۸۱ قانون مالیات های مستقیم در باب مالیات بر در آمد کشاورزی چنین آورده است:

“درآمد حاصله از کلیه فعالیت های کشاورزی،دامپروری،دامداری،پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور ،صیادی و ماهیگیری ،نوغان داری، احیای مراتع و جنگل ها ،باغات اشجار از هر قبیل و نخیلات از پرداخت مالیات معاف می باشد….”

مالیات بر درآمد کشاورزی

مالیات بر درآمد کشاورزی

چه افرادی از شمول معافیت ماده ۸۱ قانون مالیات های مستقیم ( مالیات بر درآمد کشاورزی )مستثنی می باشند؟

معافیت های مالیاتی مطرح در ماده ۸۱ در مورد اشخاصی است که به طور مستقیم مبادرت به انجام فعالیت های فوق می نمایند.به عبارت دیگر تولید کنندگان فعالیت های فوق الاشاره از پرداخت مالیات معاف بوده و افرادی که محصولات مذکور را از تولید کنندگان خریداری نموده و آن را به صورت عمده و یا جزیی به فروش می رسانند،مشمول مالیات خواهند بود.

لازم به ذکر است که….
شرکت های تعاونی تولید روستایی که فعالیت آنها طبق اساسنامه و در زمره عناوین مذکور در ماده ۸۱ قانون مالیات های مستقیم باشد از مالیات بردرآمد معاف هستند.

دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه وکالت دعاوی مالیاتی آماده ارائه مشاوره تخصصی توسط وکیل متخصص دعاوی مالیاتی به شما عزیزان می باشد.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

‫2 نظر

  • محمود

    سلام من باسه مشتری خارجی سیب درختی خریداری میکنم
    حواله طرف به حساب من واریز
    میشه آیا حساب من شامل مالیات میشه

    دی ۴, ۱۴۰۱ در ۲۳:۱۷
    • دادپویان حامی

      بله

      دی ۱۱, ۱۴۰۱ در ۱۴:۲۸

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نوزده + 6 =