دادپویان حامی

هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم

ماده 251 مکرر قانون مالیات
فهرست مطالب

هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم مرجع رسیدگی به اعتراض نسبت به مالیات های قطعی شده به جهت غیر عادلانه بودن آن می باشد. طرح اعتراض در هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر نیازمند وجود شرایطی است. بنابراین همه مالیات های قطعی در این مرجع قابل اعتراض نمی باشد.  قانونگذار در ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم چنین مقرر داشته است:
“در مورد مالیات های قطعی موضوع این قانون و مالیات های غیر مستقیم که در مرجع دیگری قابل طرح نباشد و به ادعای غیر عادلانه بودن مالیات مستندا به مدارک و دلایل کافی از طرف مودی شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی شود وزیر امور اقتصادی و دارایی می تواند پرونده امر را به هیاتی مرکب از سه نفر به انتخاب خود جهت رسیدگی ارجاع نماید. رای هیات به اکثریت آراء قطعی و لازم الاجرا می باشد. حکم این ماده نسبت به عملکرد سنوات ۱۳۶۸ تا تاریخ تصویب این اصلاحیه نیز جاری خواهد بود.”

ترکیب و ساختار هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم

هیات ۲۵۱ مکرر مرکب از سه نفر می باشد که از سوی وزیر امور اقتصادی و دارائی انتخاب می شوند، به نظر می رسد انتخاب اعضای این هیات قائم به شخص وزیر است و قابل تفویض به شخص دیگری نیست.
قانونگذار شرایطی را برای اعضای هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر پیش بینی نکرده است، لکن از روح قانون مالیات های مستقیم استنباط می شود که اعضای هیات باید بصیر، مجرب و واقف به مقررات حاکم بر امور مالیاتی باشند. جلسات هیات با حضور تمامی اعضا رسمیت می یابد و تصمیمات به اکثریت آراء(حداقل دو نفر) قطعی و لازم الاجراست.

صلاحیت و حدود اختیارات هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم

هیات ماده ۲۵۱ مکرر صلاحیت ورود و رسیدگی به مواردی را دارد که وزیر امور اقتصادی و دارایی به ایشان ارجاع میدهد. در صورت عدم ارجاع توسط وزیر نمی توان از این اقدام وزیر نزد دیوان عدالت اداری شکایت کرد. حدود صلاحیت این هیات به شرح ذیل می باشد:

  • رسیدگی به کلیه پرونده های مالیاتی اعم از مالیات مستقیم و غیر مستقیم
  • در این هیات پرونده هم شکلی هم ماهوی رسیدگی می شود.
  • جهات طرح موضوع در این هیات، غیر عادلانه بودن مالیات می باشد که با استناد به مدارک و دلایل کافی می توان شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی نمود. از جمله مصادیق غیر عادلانه بودن می توان به نقض قوانین و مقررات، پیروی مودی ار تفسیر اشتباه توسط اداره یا مامور مالیاتی یا سخت گیری بلاوجه درباره مودی اشاره نمود.
  • طرح شکایت از طریق این ماده از جمله حقوق انحصاری مودی است. بنابراین اداره امور مالیاتی نمی تواند به استناد این ماده طرح شکایت نماید.

شرایط و ویژگی های رسیدگی در هیات ماده ۲۵۱ مکرر

شرایط رسیدگی پیش بینی شده در ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم، که گونه ای دادخواهی و دادرسی مالیاتی به طریق فوق العاده و خارج از جریان عادی دادرسی های مالیاتی می باشد دارای شرایط و ویژگی های گوناگون است. از جمله این که:

  • موضوع و نوع اختلاف مالیاتی می تواند در برگیرنده ی مالیات های مستقیم و غیر مستقیم باشد.
  • مالیات موضوع شکایت باید به قطعیت رسیده باشد.
  • ادعای مودی باید بر غیرعادلانه بودن مالیات دلالت داشته باشد.
  • ادعای مودی باید مستند به مدارک و دلایل کافی باشد.
  • قابلیت طرح در دیگر مراجع مالیاتی را نداشته باشد.
  • شکایت مودی فاقد محدودیت زمانی می باشد و تاریخ ابلاغ مالیات قطعی تاثیری در اعتراض مودی، پذیرش و یا عدم پذیرش اعتراض وی جهت طرح در این هیات ندارد.
  • چنانچه تقاضای رسیدگی از وزیر جهت ارجاع پرونده به هیات سه نفره مورد موافقت قرار نگرفت در صورت تحصیل و تکمیل مدارک امکان درخواست مجدد برای مودی وجود دارد. اما در صورتی که تقاضای رسیدگی منجر به صدور رای شود امکان رسیدگی مجدد وجود ندارد.
  • صلاحیت وزیر امور اقتصادی و دارایی بر پایه رویه قضایی هیات عمومی دیوان عدالت اداری درباره ی ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم، جنبه ی گزینشی / اختیاری دارد، نه این که الزامی و اجباری یا صلاحیت تکلیفی وی باشد.
نحوه رسیدگی به اعتراض ماده 251 مکرر
سامانه هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر

نحوه رسیدگی به اعتراض در هیات ماده ۲۵۱ مکرر

سامانه هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم جهت ثبت اعتراض مودیان نسبت به آراء قطعی مالیاتی راه اندازی شده است. مودیان مالیاتی می بایست تقاضا و اعتراض خود را نسبت به حکم قطعی مالیاتی از طریق این سامانه ارسال نمایند. در سامانه هیات ماده ۲۵۱ مکرر امکان بارگزاری پیوست ها و مدارک وجود دارد.
در صورتی که مدارک متقاضی ناقص باشد نواقص از طریق سامانه یا پیامک به شاکی اعلام می شود و ایشان باید  ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ نسبت به رفع نقص اقدام نماید در غیر اینصورت پرونده مختومه خواهد شد. در صورتی که شاکی پس از ثبت شکایت در سامانه هیات ۲۵۱ مکرر در خواستی اعم از تغییر نشانی یا تغییر شماره تماس و یا تسریع در رسیدگی داشته باشد می تواند با تکمیل فرمی که در این سامانه قرار داده شده است آن را به مرکز عالی دادخواهی مالیاتی ارسال نماید.

دبیرخانه هیات، شکوائیه های واصله را مورد بررسی قرار می دهد و با استعلام از سازمان امور مالیاتی و اخذ اطلاعات اولیه از حوزه مالیاتی مربوطه، گزارشی از خلاصه پرونده تهیه می نماید. و برای اتخاذ تصمیم در خصوص ارجاع یا عدم ارجاع پرونده به هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر به دفتر وزیر امور اقتصادی و دارائی منعکس می نماید.
چنانچه پرونده قابل ارجاع به هیات ماده ۲۵۱ مکرر تشخیص داده شود، به هیات سه نفره ای متشکل از سه نفر از اعضای ثابت یا مامور خدمت در دبیرخانه و یا حسب مورد به سه نفر افرادی که به نام تعیین می شوند ارجاع داده می شود تا رسیدگی و نسبت به صدور حکم اقدام نمایند.
هیات سه نفره منتخب برای بررسی شکایت واصله، اسناد و مدارک لازم را از سازمان امور مالیاتی استعلام و در صورت نیاز نسبت به دعوت از مسئولین ذیربط در حوزه مالیاتی مربوطه جهت بررسی موضوع و ارائه توضیحات حضوری و عنداللزوم از طریق قرار کارشناسی اقدام می نمایند.
سازمان امور مالیاتی و حوزه های مربوطه موظف هستند نسبت به ارائه اسناد و مدارک مورد نیاز هیات، با حفظ اصول و ضوابط لازم به جهت حفظ اسناد و مدارک و جلوگیری از فقدان آنها از جمله از طریق لاک و مهر نمودن پرونده های ارسالی و یا حسب مورد تهیه و ارسال کپی مصدق اسناد ،در اسرع وقت اقدام نمایند.
هیات سه نفره پس از بررسی های لازم نسبت به تهیه و صدور حکم نهایی اقدام و دبیرخانه نیز بلافاصله حکم نهایی را از طریق سازمان امور مالیاتی به مراجع ذیربط وهمچنین به مودی یا وکیل وی ابلاغ می نمایند.

نحوه اعتراض به ماده ۲۵۱ مکرر

ماده ۲۵۱ مکرر آراء صادره از هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر را قطعی و لازم الاجرا دانسته است. اما این بدان معنا نیست که نتوان نسبت به آراء صادره از هیات مذکور اعتراض نمود. اما با توجه به بند ۲ ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری امکان شکایت مودی از آرای صادره از هیات ماده ۲۵۱ مکرر در دیوان عدالت اداری امکان پذیر است.

مهلت طرح شکایت و اعتراض در هیات ۲۵۱ مکرر

شکایت و اعتراض در هیات ۲۵۱ مکرر دارای مهلت نمی باشد. و هر زمان می توان بعد از قطعی شدن رای مالیاتی نسبت به طرح شکایت در هیات ۲۵۱ اقدام نمود.

شکایت همزمان در هیات ۲۵۱ مکرر و دیوان عدالت اداری

در صورتی که به طور همزمان نسبت به رای قطعی مالیاتی در هیات ماده ۲۵۱ مکرر و دیوان عدالت اداری شکایت صورت گیرد، چنانچه شعبه دیوان از طرح همزمان در هیات ماده ۲۵۱ مکرر اطلاع پیدا کند می بایست رسیدگی را تا صدور رای هیات و تعیین تکلیف پرونده متوقف نماید. پس از صدور رای هیات، چنانچه رای به رد شکایت مودی صادر شود، شعبه دیوان عدالت اداری اقدام به رسیدگی می نماید. اما در صورتی که هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر رای به ورود شکایت مودی صادر نماید طبق بند ج ماده ۵۳ قانون دیوان عدالت اداری قرار رد شکایت صادر می گردد.

هیات موضوع ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم

مودی یا دادستان انتظامی مالیاتی می توانند به موجب ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم، نسبت به رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی به جهت عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه یا نقص در رسیدگی اعتراض نمایند. به این اعتراض در شورای عالی مالیاتی رسیدگی می شود.

نحوه رسیدگی در هیات موضوع ماده ۲۵۱  قانون مالیات های مستقیم

نحوه رسیدگی در هیات موضوع ماده ۲۵۱ بدین شکل می باشد که پس از ابلاغ برگ قطعی هیات بدوی یا تجدیدنظر مودی یا دادستان انتظامی مالیاتی دو ماه مهلت دارند تا اعتراض خود را مطرح نمایند. پس از ارسال شکایت و درخواست در هیات ماده ۲۵۱، پرونده به یکی از شعبات هیات ارجاع می گردد. چنانچه شکایت مطروحه مورد پذیرش واقع شود، رای هیات بدوی یا تجدیدنظر نقض و برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض بدوی یا تجدیدنظر ارسال می گردد.

در صورتی که شکایت مطروحه مورد پذیرش واقع نشود می توان نسبت به رای قطعی در دیوان عدالت اداری شکایت نمود.

تفاوت ماده 251 و 251 قانون مکرر
ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم

تفاوت ماده ۲۵۱ و ۲۵۱ مکرر قانون

طبق ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم، حسب اعتراض مودی یا دادستان انتظامی مالیاتی نسبت به رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی به جهت عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه یا نقص رسیدگی در شورای عالی مالیاتی رسیدگی می شود. اعتراض به رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی طبق ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم  باید ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی یا رای قطعیت یافته در هیات بدوی حل اختلاف مالیاتی صورت گیرد.

طبق ماده ۲۵۱ مکرر اعتراض به مالیات های قطعی که در مرجع دیگری قابل اعتراض نباشد و ادعای شاکی به جهت  غیر عادلانه مالیات باشد و این شکایت مورد موافقت وزیر اقتصاد قرار گیرد در هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر رسیدگی می شود. اعتراض در هیات ماده ۲۵۱ مکرر دارای محدودیت زمانی نیست. و رسیدگی هم از نظر ماهوی می باشد هم از نظر شکلی.

از جمله تفاوت های اساسی در این است که چنانچه رای قطعی مورد اعتراض در ماده ۲۵۱ نقض شود جهت رسیدگی مجدد به هیات حل اختلاف بدوی یا هیات حل اختلاف تجدیدنظر هم عرض ارسال می شود. اما در هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر رسیدگی به صورت ماهوی و شکلی بوده و نیازی به ارجاع پرونده به شعبه هم عرض نیست. اعتراض طبق ماده ۲۵۱ از طریق ارائه درخواست و مدارک به شورای عالی مالیاتی می باشد. اما اعتراض در هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر از طریق سامانه امکان پذیر است.

در صورت رد شکایت در شورای عالی مالیاتی و هیات ماده ۲۵۱ مکرر می توان در دیوان عدالت اداری شکایت نمود.

۳.۱/۵ - (۷ امتیاز)

پر بازدید ترین مقالات

68 پاسخ

  1. سلام من که قبلا کارت پیله وری درسال ۱۳۹۹ فعالیت داشتم ولی سال ۱۴۰۰هیچ فعالیتی نداشتم وصنفی من خواربار فروشی بوده که مشمول ارزش افزوده برای من ارزش افزوده اومده میتونم از طریق ماده ۲۵۱ اعتراض کنم میتونم نتیجه بگیرم

    1. سلام. بله تحت شرایطی امکان اعتراض از طریق هیأت موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم را دارید.

  2. سلام، در فرم ثبت شکواییه ۲۵۱ مکرر،من به مبلغ ماخذ مشمول مالیات که در برگ تشخیص آمده هم اعتراض دارم و متعاقباً به مالیات نهایی نیز معترضم. در خصوص درآمد سالیانه که مشمول مالیات می شود درفرم ثبت شکایت باید طبق برگ تشخیص پر شود یا طبق اظهاری بنده؟ چون مبلغ آمده در برگ تشخیص با مبلغ درآمد واقعی من اختلاف دارد. با تشکر

    1. با سلام. شما باید همان مبلغ اظهاری خود را درج نمائید. اما در توضیحات خود نسبت به اعتراض باید قید کنید که این یخش از برگ تشخیص نیز مورد اعتراض شما می باشد.

    1. سلام. شما می توانید از طریق سامانه اداره مالیات نسبت به اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی اقدام فرمائید.

    1. باسلام. در صورتی که می خواهید در هیات موضوع ماده ۲۵۱ اعتراض نمائید منظور از سال منتهی به …. سالی است که برگ تشخیص آن صادر شده است.

  3. با سلام بنده یه دستگاه پوز داشتم که ورودی آن ۳۰۰ م تومن بود و مالیات توافقی برام شد ۴ میلیون اما تبصره ۱۰۰ نزدم و اظهارنامه عادی دادم ولی بجای اینکه مالیات ۲ و نیم میلیون درنظر بگیرم ۲۵ م تومن نوشته شد . و در موعد اصلاح دوباره اظهارنامه اصلاحی زدم ولی مالیات صفر در نظر گرفتم . اما الان بدون اینکه برگ تشخیص صادر بشه برام مالیات قطعی بریدن ۲۷ تومن. در صورتیکه طبق نظر کارشناسان حوزه مربوطه در صورت رسبدگی مالیات من ۶ تومن میشه. آیا این انصاف هست که بخاطر یه اشتباه اداره مالیاتی سو استفاده کنه.الان نمیدونم چکار کنم. لطفا راهنمایی کنید.

    1. با سلام. شما می توانید نسبت به مالیات قطعی در هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر یا دیوان عدالت اداری اعتراض نمائید.

  4. سلام. ما به مدت معافیت ماده ۱۳۲ مناطق کمتر توسعه یافته شکایت داریم که میبایست بجای ۴ ساله ۱۰ ساله باشد آیا این موضوع قابل طرح در ۲۵۱ مکررمی باشد؟

  5. با سلام ما یک شرکت تولیدی هستیم که برای برگ تشخیص ارزش افزوده بدلیل فراموشی مسئول پیگیری برای برگ های تشخیص ارزش افزوده و حقوق اعتراض داده شده اما برای برگ تشخیص ارزش افزوده اعتراض داده نشده و به دلیل الکترونیکی بودن ابلاغ گفتند که باید از ماده ۲۵۱ اقدام شود . و از طریق ۲۵۱ اعتراض داده شده اما در بعد از پیگیری توسط ۲۵۱ مواردی از قبیل بارگزاری مستندات سوابق و متن نامه با عنوان لایحه شکایت را گفتند که با عنوان مقام عالی وزارت داده شود. اما ما هیچ گونه مکدارکی اعم از مستندات سوابق اعم ماده ۲۱۶ و .. نداریم و منظور از مقام عالی وزارت دقیقا چه چیز باید بنویسیم

  6. من شکواییه را ثبت کردم اما بعد برای من پیام اومد که رفع نواقص کنید من رفع نواقص کردم مجدد پیام اومد رفع نواقص کنید بعد تماس گرفتم با پشتیبان که تو سایت ۲۵۱ نوشته شده بود.اون خانم گفت فلان قسمت شما ایراد داره برو درستش کن من رفتم درست کنم یهو دیدم نوشته دادرسی.و الان امکان ویرایش ندارم.آیا باید دوباره شکایت جدید ثبت کنم؟لطفا منو راهنمایی کنید

  7. ما یک شرکت ورشکسته هستیم
    و اینجانب طبق نامه رسمی اداره ورشکستگی نمایندگی آن اداره جهت اعتراض به مالیاتهای قطعی شده قبلی شرکت ورشکسته را دارم
    برای تکمیل فیلدهای سامانه ارسال مدارک ماده ۲۵۱ اقامتگاه قانونی که در رای قطعی درج شده را میخواهد.در حالیکه آن اقامتگاه دیگر متعلق به شرکت نیست
    الان چکار کنیم
    همان اقامتگاه مورد نظر سامانه را درج کنیم که دیگر وجود خارجی ندارد
    یا آدرس اداره ورشکستگی را بنویسیم
    یا آدرس شخصی اینجانب که نماینده اداره ورشکستگی هستم را

    1. مهلت اعتراض به مالیات قطعی طبق ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم یک ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی است. چنانچه بعد از این مهلت مدارک جدیدی پیدا کردید هم می توانید با ذکر این دلایل اقدام کنید.

        1. سلام. نشانی هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر ، میدان امام خمینی ـ خیابان باب همایون ـ خیابان صور اسرافیل ـ وزارت امور اقتصاد و دارایی می باشد.

  8. سلام- ماتعاونی مسکن هستیم که سازمان امورمالیاتی در صورت های مالی۹۴(علیرغم صراحت ماده۱۴۵تبصره۲ که سودسپرده های بانکی را معاف ازمالیات دانسته است)، سودسپرده بانک مهراقتصاد(بدلیل آنکه مهراقتصادرا فاقدمجوزفعالیت خوانده است) را مشمول مالیات تلقی کرده است ودر هیات حل اختلاف نیز حکم بدوی رو تایید کرده است ولی درمهلت قانونی درخواست ارجاع پرونده به شورای عالی مالیاتی را انجام نداده ایم لیکن مستندات محکم دایر (برتصویب تاسیس بانک مهراقتصادوتصویب اساسنامه مربوطه درشورای پول واعتبار وثبت دراداره ثبت شرکتها ودرج در روزنامه رسمی درسال ۹۱) قانونی بودن بانک مهراقتصادرا تایید می کند لیکن سازمان امورمالیاتی مستندبه یک بخشنامه بانک مرکزی که (بانک مهراقتصاد را فاقدمجوز فعالیت دانسته است) سودسپرده بانک مهراقتصادرا مورد معافیت قانونی ماده۱۴۵ندانسته ومشمل مالیات کرده است.
    آیا باتوجه به اینکه به شورای عالی مالیاتی ارجاع نکرده ایم ومهلت قانونی ارجاع به شورای عالی مالیاتی منقضی شده است امکان استفاده از ظرفیت موضوع ماده۲۵۱مکرر وجود دارد وسوال دوم اینکه امکان توفیق چقدر است.

      1. سلام من سال ۹۷ شروع کسب وکارم۲۰ میلیون بدهی بالا اوردم بابت اجاره ملک برای ارایشگاه که با کلی قرض ازبانکها کارمو ادامه دادم اینقدر فشاربدهی داشتم که حتی دستگاه پوزروهم چون تراکنشی نداشت ازطرف بانک مربوطه بردند ..ومن به قوانین مالیات واردنبودم مالیاتمو باکمک یکی ازمشتریانم که دردارایی هم کارمیکرد صفر ردکردم اما موقع تشخیص عددهای غیرمنطقی وسرخود نوشته بودند که قبل از اعتراض باتوصیه همین مشتری فریب خوردم وتوافقنامه امضا کردم که ناشی بودم از برنامه های رسیدگی مالیاتی بعدکه متوجه شدم نباید امضامیکردم ومتاسفانه محکوم به توافقنامه بودم به ۲۵۱ مکرر مراجعه کردم که درسایت ثبت کنم اما فقط توضیحاتذکتبی دادم پرینت بانکی رو واردنبودم ثبت کنم که جزمدارکم بوده درنتیجه جواب ازنجا رسید که طرح قابل اجرانمیباشد ..حالابعداز ۴ سال که من پرینت درامدمو به مالیات مبرم باتعجب میگن حق معافیت داری اما پایه مالیاتی بالا بوده نمیتونیمذمعافت کنیم حالا سوالم اینه که ایامیتونم دوباره در۲۵۱ مکرر شکایتمو ازسربگیرم تاپایه را درست کنم وازحق معافیت خودم استفاده کنم

  9. سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران
    ما یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری هستیم و از مالیات حقوق و درآمد معاف هستیم (مطابق بند ۹ شرکت های پارک علم و فناوری)
    سالهای ۹۲و ۹۳ و ۹۴و ۹۵ معافیت مذکور را برای ما لحاظ کردند
    اما سال ۹۶ و ۹۷ بدلیل عدم ارائه اسناد و مدارک معافیت ما را لحاظ نکردند لازم به ذکر است دفاتر پلمپ و اظهارنامه ارسال شده است لیکن مدارک حسابداری ارائه نشده است
    حال میخواهیم پرونده را به ۲۵۱ مکرر ارجاع بدیم
    با توجه به معافیت که داریم و ماده ۱۴۶ شرایط برخورداری از معافیت آیا میتوانیم نتیجه بگیریم یا خیر؟

  10. باسلام.تسبت به برگ قطعی مالیات برارزش افزوده تراکنش بانکی به ۲۵۱ مکرر شکایت کردم که به عدم موافقت وزیر مواجه شده به دیوان هم شکایت کردم گفته وزیر در رد یا قبول شکایت مختار است وشکایتم را رد کرده حالا تکلیف من چیست

  11. سلام
    ماليات سالهاي ٩١ تا ٩٤ را پرداخت نكرديم و خودشون تعيين كردن مبلغ رو و الان ما هم تو سامانه ٢٥١ مكرر اعتراضات رو ثبت كرديم و مدارك رو بارگذاري كرديم و الان تو اخرين مرحله رسيدگي نوشته درخواست پرونده ؟
    اين يعني چي
    كاري لازمه انجام بديم
    با تشكر

    1. سلام یعنی هیات ۲۵۱ مکرر پرونده مالیاتی شما رو از حوزه مالیاتی مربوطه درخواست و مطالبه نموده است و فعلا نیاز به انجام کاری نیست

      1. سلام . قبلا لوایح به هیأت ۲۵۱ مکرر بصورت دستی واز طریق سازمان امور مالیاتی ارسال‌ میشد، اکنون گویا باید از طریق سامانه‌ ارسال شود، درسته؟ لطفا در صورت امکان در ارسال پاسخ تسریع فرمایید. و راهنمایی کامل. ممنون.

    1. با سلام بنده دارای کارتخوان بوده و مالیات تبصره ۱۰۰ برایم ۴ میلیون شد ولی اظهارنامه دادم و کافی نت اشتباه کرده و ۲۵ میلیون مالیات ابرازی تشخیص داده لذا در موعد یکماهه اصلاح اظهارنامه اصلاحی دادم ولی سازمان بدون صدور برگ تشخیص مالیات ۲۵ میلیون را برایم قطعی کرده میتونم ۲۵۱ اعتراض کنم ؟ در صورتی که اگر رسیدگی بشه طبق نظر کارشناسان حوزه مربوطه مالیات من ۶ تومن میشه. آیا به نتیجه میرسم؟

      1. باسلام. بله. شما می توانید در هیات موضوع ماده ۲۵۱ اعتراض نمائید و در صورت اثبات اظهارات شما مالیات شما با مبلغ واقعی قابل پرداخت خواهد بود.

  12. در ترازنامه یک شرکت دولتی بابت مالیات ابرازی هیچ مبلغی منظور نشده و هیچ ذخیره ای هم گرفته نشده اما ممیزان اداره امورمالیاتی در تشخیص مبلغی را بعنوان مالیات قطعی منظور نموده اند.شرکت اعتراض و پرونده مورد اعتراض با موافقت مراجع ذیربط به هیات ماده ۲۵۱ مکرر رفته است.ایا با توجه به توضیحات نباید تمامی عملیات اجرایی از جمله اعمال محدودیت تبصره ۳ ماده ۱۸۶ متوقف گردد؟استحضار داشته باشید شرکت به علت زیان ابرازی هیچ مبلغی را از مالیات تشخیصی را قبول ندارد

  13. با سلام داید۶یت بدوی صادر و بدلیل تاخیر مودی در اعتراض مجدد بدون ارجاع به تجدید نظر برگ قطعی صادر گردیده است
    ایا میتوان از طریق ماده ۲۵۱ اعتراض جهت رسبگی کرد یا خیر ؟

  14. سلام وقت بخیر من به رای قطعی اعتراض کردم برام اجراییات صادر کردن الان نمیدونم کجا و چطور باید اعتراض بزنم لطفا اگر میشه راهنماییم کنید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *