مراحل ثبت شکایت و نحوه رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی (راهنمای جامع)

سازمان تعزیرات حکومتی
فهرست مطالب

شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی یکی از راهکارهای قانونی برای مقابله با تخلفات تعزیراتی و صنفی می باشد. برای این کار باید آگاهی کامل از نحوه شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی داشته باشید. در این مقاله سعی نموده ایم مراحل ثبت شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی (روش های حضوری و آنلاین)  را به طور جامع و کامل به شما عزیزان ارائه نمائیم تا بتوانید با استفاده از این اطلاعاتی که به شما ارائه می شود با اطمینان و آگاهی کامل، فرآیند شکایت به سازمان تعزیرات حکومتی را آغاز کنید.

جهت رزرو وقت حضوری یا مشاوره آنلاین و تلفنی در انواع دعاوی تعزیرات با وکیل متخصص از طریق واتساپ، یا تماس تلفنی با شماره‌های زیر با ما در ارتباط باشید.

تعزیرات حکومتی چیست؟

تعزیرات حکومتی یک نهاد دولتی و به عنوان مرجع رسیدگی ( دادگاه اختصاصی اداری) است که وظیفه نظارت و رسیدگی به تخلفات تعزیراتی، صنفی، دارویی، درمانی و بهداشتی را بر عهده دارد. این سازمان به منظور حفظ حقوق مصرف‌کنندگان، تنظیم بازار و برخورد با تخلفات و جرائم اقتصادی تشکیل شده است.

تعزیرات حکومتی چیست

 

 وظایف سازمان تعزیرات حکومتی چیست؟

وظایف و اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی، بر اساس قوانین و مقررات موجود در کشور تعیین می‌شود.

از جمله وظایف سازمان تعزیرات حکومتی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • رسیدگی به تخلفات تعزیراتی، تخلفات صنفی، دارویی، درمانی، بهداشتی و قاچاق کالا و ارز
  • نظارت بر بازار و تنظیم آن، کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت ‌ها
  • حفظ حقوق مصرف‌کنندگان
  • کنترل و نظارت بر اجرای قوانین و مقررات
  • اجرای مجازات‌ها و تعزیرات

بیشتر بخوانید: دستورالعمل اجرای احکام تعزیرات حکومتی

ساختار سازمان تعزیرات حکومتی چیست؟

سازمان تعزیرات حکومتی دارای ساختار مرکزی و استانی است. در سطح مرکزی، این سازمان توسط رئیس کل سازمان تعزیرات حکومتی و معاونان وی اداره می‌شود. در سطح استانی، شعب تعزیرات حکومتی تحت نظارت مدیران استانی فعالیت می‌کنند.

سازمان تعزیرات حکومتی زیر نظر وزیر دادگستری بوده و رئیس سازمان معاون وزیر دادگستری می باشد که توسط وزیر دادگستری منصوب می شود.

امور اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی، بر عهده رئیس سازمان می باشد. رئیس شعبه اول تعزیرات حکومتی در تهران معاون رییس سازمان و رئیس شعبه اول مراکز استان ها مدیر کل استان و رئیس شعبه اول شهرستان و سایر شهرها رییس اداره و دفتر مذکور است.

شعب بدوی تعزیرات حکومتی

شعب بدوی و تجدیدنظر تعزیرات حکومتی

در هر استان شعب مختلفی برای رسیدگی به دعاوی تعزیرات فعالیت می‌کنند. این شعب بر اساس نیاز و حجم کار در استان ‌ها و شهرستان ‌های مختلف تشکیل می‌شوند. به طور کلی، شعب سازمان تعزیرات حکومتی به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  •   شعبه بدوی تعزیرات حکومتی

شعبه بدوی تعزیرات حکومتی در مراکز استانها در اداره کل تعزیرات حکومتی و در شهرستانها در اداره تعزیرات حکومتی تشکیل می گردد. تعداد شعب بدوی با پیشنهاد رئیس سازمان و تصویب وزیر دادگستری تعیین می شود. شعب بدوی تعزیرات در حوزه شهرستان تشکیل می شود. چنانچه شهرستانی فاقد شعبه تعزیرات باشد رسیدگی به پرونده های آن شهرستان در صلاحیت نزدیک ترین شهرستان در آن استان می باشد. طبق آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی، امکان تشکیل شعب بدوی تعزیرات در شهرهای غیر از مراکز شهرستانها نیز وجود دارد. چنانچه شهرستانی فاقد شعبه باشد، رئیس سازمان می تواند به یکی از روسا یا اعضا ماموریت دهد، که به پرونده ها رسیدگی نماید. شعب بدوی تعزیرات حکومتی، با حضور یک نفر رئیس تشکیل می شود و صلاحیت عام و رسیدگی بدوی به تمام تخلفات در صلاحیت شعب بدوی تعزیرات را دارد.

  • هیات بدوی تعزیرات حکومتی

طبق قانون نظام صنفی مصوب ۱۳۹۲ رسیدگی بدوی به برخی از تخلفات بیش از حد نصاب مشخص، به هیات های بدوی تعزیرات حکومتی محول می شود. در مواردی که موضوع شکایت شاکی حاکی از تخلف بیش از مبلغ ۰۰۰ /۷۴۰/۳ ریال باشد موضوع به هیات های بدوی تعزیرات حکومتی ارجاع میگردد.
هیات بدوی تعزیرات حکومتی متشکل از افراد ذیل می باشد:

  • یکی از روسای شعب سازمان تعزیرات حکومتی.
  • نماینده اتاق اصناف.
  • نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت.
  • شعبه بدوی ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی

شعب ویژه قاچاق کالا و ارز از شعب تخصصی سازمان تعزیرات حکومتی می باشد. روسای شعب بدوی ویژه قاچاق کالا و ارز  از بین روساء و اعضای شعب سازمان با ابلاغ رئیس سازمان منصوب می شوند. اعضای شعب ویژه قاچاق کالا و ارز سازمان باید حداقل دارای سه سال سابقه خدمت در تصدی شعبه سازمان باشند.

پیش بینی شرایط خاص برای روسای شعب ویژه قاچاق کالا و ارز به جهت اختیارات گسترده آنها در رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز می باشد.

  • شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی

اعتراض به رای تعزیرات در شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی رسیدگی می گردد. شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی، برای رسیدگی به تجدیدنظرخواهی از آرای صادره از شعب بدوی، تشکیل می شود. این شعب مرجع عام رسیدگی به تجدیدنظرخواهی از آرای شعب بدوی تعزیرات حکومتی محسوب می شوند.
آرای صادره از شعب بدوی ویژه قاچاق کالا و ارز و آرای صادره از شعبه هیات های بدوی موضوع تبصره۲ ماده۷۲ قانون نظام صنفی کشور قابل تجدیدنظرخواهی در شعبه تجدیدنظر تعزیرات حکومتی نیستند بلکه حسب مورد در شعبه هیات های تجدیدنظر و یا شعب تجدیدنظر ویژه قاچاق کالا و ارز مورد رسیدگی واقع می شوند.

شعب تجدیدنظر با حضور یک نفر رئیس و دو نفر عضو تشکیل می گردد. جلسه شعبه با حضور ۲ نفر رسمیت یافته و آرای صادره با دو رای موافق معتبر و لازم الاجرا خواهد بود.

  • هیات تجدیدنظر تعزیرات حکومتی

هیات تجدیدنظر تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به آرای صادره از هیات های بدوی موضوع تبصره ۲ ماده ۷۲ قانون نظام صنفی کشور می باشد. هیات تجدیدنظر متشکل از افراد ذیل می باشد:

  • یکی از روسای شعب تجدیدنظر سازمان تعزیرات حکومتی.
  • نماینده اتاق اصناف شهرستان.
  • نماینده اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان.

جلسات هیاتهای تجدیدنظر با حضور هر سه عضو رسمی است و آراء صادره با دو رای موافق معتبر می باشد.

  • شعبه تجدیدنظر ویژه قاچاق کالا و ارز

اعتراض به رای قاچاق کالا و ارز در شعبه تجدیدنظر ویژه قاچاق کالا و ارز رسیدگی می شود.

مطابق ماده ۵۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، آرای شعب بدوی تعزیرات حکومتی در مورد قاچاق کالا و ارز که ارزش آنها کمتر از ۲۰ میلیون ریال باشد قطعی است. در سایر موارد آرای شعب بدوی تعزیرات حکومتی در مورد قاچاق کالا و ارز ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ با درخواست محکوم علیه قابل تجدیدنظرخواهی است و جهات تجدیدنظر خواهی مطابق قانون آئین دادرسی کیفری است.

سازمان تعزیرات ملزم به اختصاص شعب تجدیدنظر ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز می باشد. این شعب متشکل از افراد حائز شرایط استخدام قضات می باشد.
صلاحیت شعب تجدیدنظر ویژه قاچاق کالا و ارز، تجدیدنظرخواهی از آرای صادره از شعب بدوی، ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز می باشند. این صلاحیت شامل اعتراض به قرارهای قابل اعتراض صادره از شعب بدوی ویژه قاچاق کالا و ارز نیز می باشد.
شعب تجدیدنظر ویژه قاچاق کالا و ارز با حضور یک نفر رئیس و دو نفر مستشار تشکیل می گردد. جلسه شعب با حضور یک رئیس و حداقل یکی از مستشاران رسمیت می یابد. رای صادره با نظر موافق حداقل دو نفر از اعضا معتبر و لازم الاجرا خواهد بود.

  • شعبه عالی تجدید نظر تعزیرات حکومتی

شعب عالی مرجع رسیدگی فوق العاده برای اعتراض به آرای قطعی صادره از شعب تعزیرات حکومتی می باشند. شعب عالی در سازمان مرکزی از یک رئیس و دو مستشار تشکیل می شود. بنابراین قلمرو صلاحیت این شعب کشوری است.

مطابق تبصره ذیل ماده ۲۳ آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی، هرگاه محکوم علیه و یا روسای سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسی و نظارت (سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان ) آرای قطعی شعب تعزیرات را خلاف قانون بدانند، با ذکر دلیل می توانند از وزیر دادگستری تقاضای رسیدگی مجدد کنند.

چنانچه وزیر دادگستری تقاضا را وارد تشخیص دهد و یا راسا رای را غیر قانونی بداند پرونده را جهت رسیدگی به شعبه عالی تجدیدنظر که به همین منظور در مرکز (پایتخت) تشکیل می شود ارجاع خواهد داد. رای صادره قطعی است.

چه افرادی قادر به طرح شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی هستند؟

شکایت در تعزیرات حکومتی از سوی اشخاص مذکور در ماده ۱۸ آئین نامه امکان پذیر است. جهات شروع به رسیدگی در ماده ۱۸ آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی پیش بینی شده است. طبق این ماده افرادی که قادر به طرح شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی هستند به شرح ذیل می باشند:

  • گزارش مامورین سازمان بازرسی و نظارت بر قیمت و توزیع کالا و خدمات.
  • گزارش سازمان بازرسی کل کشور و سایر مراجع قضایی و دولتی.
  • شکایت اشخاص حقیقی و حقوقی.
  • اعلام اطلاعات، اخبار و گزارش های مردمی.

نحوه شکایت در تعزیرات حکومتی

 

 

مراحل شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی

مراحل شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی به شرح ذیل می باشد:

  •  جمع‌آوری مدارک

تمامی مدارک و مستندات مرتبط با تخلف را جمع‌آوری کنید. این مدارک می‌تواند شامل فاکتورها، رسیدها، عکس‌ها، فیلم‌ها و هر گونه مدرک دیگری باشد که بتواند تخلف را اثبات کند.

  • تهیه و تنظیم متن شکایت

یک متن شکایت تهیه کنید که در آن به صورت واضح و دقیق تخلف مورد نظر را توضیح دهید. در این متن باید اطلاعات کاملی از تخلف، محل وقوع آن، زمان وقوع و افراد یا واحدهای مرتبط با تخلف ذکر شود.

  • پیوست مدارک

تمامی مدارک و مستندات جمع‌آوری شده را به متن شکایت پیوست کنید.

  • ثبت شکایت

ثبت شکایت به سه روش حضوری و الکترونیکی و تلفنی امکان پذیر می باشد. در ثبت شکایت به صورت حضوری می‌توانید به یکی از شعب سازمان تعزیرات حکومتی در شهر یا استان خود مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید. همچنین سازمان‌های تعزیرات حکومتی امکان ثبت شکایت به صورت الکترونیکی را نیز فراهم کرده است که توضیحات لازم داده خواهد شد. در برخی موارد می‌توانید از طریق تماس تلفنی با شماره ۱۳۵ که توسط سازمان تعزیرات حکومتی اعلام گردیده، شکایت خود را ثبت کنید.

  • پیگیری شکایت

پس از ثبت شکایت، یک کد پیگیری به شما ارائه می‌شود که می‌توانید با استفاده از آن وضعیت شکایت خود را پیگیری کنید.

ثبت شکایت تعزیرات

مراحل ثبت شکایت تعزیرات حکومتی به صورت آنلاین

سازمان‌ تعزیرات حکومتی امکان ثبت شکایت به صورت آنلاین را نیز فراهم کرده‌اند. برای این منظور می‌توانید به وب‌ سایت رسمی سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه کرده و از بخش مربوط به ثبت شکایت الکترونیکی استفاده کنید.

مراحل ثبت شکایت انلاین در سامانه سازمان تعزیرات حکومتی به شرح ذیل می باشد:

  • وارد سامانه میز خدمت تعزیرات حکومتی به نشانی tazirat.gov.ir شوید.
  • گزینه ثبت شکایت را انتخاب نموده و اطلاعات اولیه شکوائیه اعم از استان حل تخلف، شهرستان محل تخلف، موضوع شکوائیه و متن شکوائیه را وارد نمائید.
  • در مرحله دوم اطلاعات شاکی یا شاکیان را وارد نمائید.
  • در مرحله سوم مشخصات متهم را وارد نمائید. در این قسمت باید نام واحد صنفی و نشانی آن و مشخصات فرد متهم وارد شود.
  • در مرحله چهارم می توانید مدارک و مستندات خود را بارگذاری نمائید.
  • پس از تائید اطلاعات وارد شده کد امنیتی داده می شود که با وارد کردن آن می توانید شکایت خود را ثبت نمائید.
  • پس از ثبت نهایی شکوائیه کد رهگیری به شماره تلفن شما ارسال می شود که می توانید با آن کد رهگیری شکایت خود را پیگیری نمائید.

مدارک مورد نیاز برای شکایت تعزیرات

 

مدارک مورد نیاز برای شکایت تعزیرات حکومتی

مدارک مورد نیاز برای شکایت تعزیرات چنانچه شاکی اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند عبارتست از:

  • شکوائیه
  • مدارک شناسایی
  • قرارداد
  • وکالتنامه در صورتی که شکایت توسط وکیل مطرح شود
  • نظریه کارشناسی یا تامین دلیل در صورت وجود
  • گزارش بازرسی

نحوه پیگیری پرونده تعزیرات حکومتی

پیگیری پرونده تعزیرات حکومتی نیز از دو طریق حضوری یا آنلاین امکان پذیر است. در صورتی که اشخاص بخواهند پیگیری پرونده تعزیراتی را به صورت حضوری انجام دهند، می توانند با مراجعه به سازمان تعزیرات حکومتی و ارائه شماره ثبت که در هنگام ارائه شکوائیه دریافت نموده اند، پرونده تعزیراتی را پیگیری نماید.

در پیگیری الکترونیکی نیز می توانند از طریق سامانه میز خدمت تعزیرات حکومتی که نشانی آن در بالا ذکر گردید، روند پرونده را پیگیری نمایند. در این روش باید شماره شکوائیه که به شماره تلفن شما ارسال گردیده وارد نمائید سپس کد امنیتی را وارد و بر روی گزینه پیگیری شکوائیه کلیک نمائید.

شکایت از قاضی تعزیرات حکومتی به چه صورت است؟

شکایت از سازمان تعزیرات حکومتی اینگونه است که به شکایت از قاضی تعزیرات حکومتی در پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز طبق تبصره ۲ ماده ۴۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دادسرا و دادگاه های مرکز رسیدگی می شود. اما به شکایت از قاضی تعزیرات حکومتی در سایر پرونده های تعزیرات در دادسرای کارکنان دولت رسیدگی می شود.

همچنین افراد می توانند در صورت شکایت از کارکنان سازمان تعزیرات حکومتی، شکایت خود را به نشانی الکترونیک takhalofat@Jushice.ir ارسال نمایند.

 

نحوه تنظیم شکوائیه برای رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی

 تنظیم شکوائیه برای رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی یک فرآیند حساس و مهم است که نیاز به دقت و توجه به جزئیات دارد. در زیر نحوه تنظیم شکوائیه به طور کامل توضیح داده شده است:

تنظیم شکوائیه پس از جمع آوری اطلاعات و مستندات کافی صورت می گیرد. در برگه شکوائیه باید نام کامل، آدرس، شماره تلفن و سایر اطلاعات تماس شاکی درج شود. سپس نام کامل و آدرس واحد صنفی یا فرد متخلف را درج نمائید.  برای نوشتن متن شکوائیه باید نوع تخلف را مشخص کنید (مثلاً شکوائیه در خصوص گران‌فروشی).

سپس شرح دقیق و کامل تخلف که شامل زمان و مکان وقوع تخلف می باشد نوشته شود. در خواست هایی که شعبه رسیدگی کننده دارید باید نوشته شود مانند درخواست برای رسیدگی به تخلف و اعمال مجازات‌های مقرر و درخواست جبران خسارت.  پس از متن شکوائیه باید دلایل و مستنداتی که می خواهید پیوست شکوائیه نمائید را درج می نمایید. در انتها شکوائیه باید توسط شاکی امضا شود و تاریخ تنظیم شکوائیه باید ذکر شود.

نحوه رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی

نحوه رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی

پس از اعلام شکایت از سوی هر یک از افراد فوق الذکر رسیدگی در شعب بدوی تعزیرات شروع می شود. پس از ارجاع پرونده به یکی از شعب تعزیرات بدوی به ترتیب ذیل عمل می شود:

  • احضارمتهم

احضار متهم برای تحقیق از وی در دعاوی تعزیرات حکومتی الزامی می باشد. طبق ماده ۲۸ آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی، متهم باید ظرف ۵ روز از تاریخ اخطار از ناحیه شعبه رسیدگی کننده حضور یابد یا لایحه ارسال نماید، در غیر اینصورت به صورت غیابی رسیدگی انجام می شود.

در خصوص نحوه ابلاغ جهت حضور متهم، مقررات سازمان تعزیرات حکومتی ساکت است. در مورخ ۱۸/۱۲/۱۴۰۰ طبق بند ۳ مصوبه هیات وزیران به شماره ۱۶۵۵۴۵/ ت ۵۹۵۹۱ ه اعلام گردید در تخلفات گران فروشی، عدم درج قیمت، تقلب در کسب و عدم صدور صورتحساب، برای رسیدگی احضار متهم الزامی نیست. که این بند از تصویب نامه مذکور طی رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره ۲۶۱۱ در مورخ ۲۰/۱۰/۱۴۰۱ ابطال گردید. بنابراین احضار متهم برای اخذ دفاعیات الزامی می باشد.

  • صدور قرار تامین

در خصوص صدور قرار تامین در پرونده های تعزیرات حکومتی، اختلاف نظر وجود دارد. برخی معتقد هستند با توجه به تبعیت سازمان تعزیرات حکومتی از قانون آئین دادرسی کیفری در رسیدگی، بنابراین امکان اخذ تامین از متهم وجود دارد. اما برخی دیگر معتقد هستند با توجه به اینکه تجویز صدور قرار تامین در دادرسی های سازمان تعزیرات حکومتی، نیازمند مجوز قانونی می باشد. بنابراین صدور قرار تامین در غیر موارد مصرح در قانون برای شعب تعزیرات حکومتی فاقد وجاهت قانونی است.

  • اخذ آخرین دفاع

یکی دیگر از حقوق متهم اخذ آخرین دفاع از متهم می باشد. مهلت رسیدگی در شعب تعزیرات کوتاه است. لذا می توان در یک روز هم تفهیم اتهام نمود و هم آخرین دفاع را اخذ کرد. در غیر اینصورت پس از اتمام تحقیقات، متهم مجددا برای آخرین دفاع احضار میشود.

  • تحقیق از شاکی

در صورتی که شخص از وقوع جرم متحمل ضرر و زیان شده باشد بزه دیده یا شاکی نامیده می شود. چنانچه شاکی علاوه بر شکایت نسبت به جنبه عمومی جرم، مطالبه جبران خسارت را داشته باشد مدعی خصوصی است.
حضور شاکی در پرونده های تعزیرات می تواند به تحقق دادرسی ترافعی در شعب تعزیرات کمک نماید. شعب تعزیرات اختیار رسیدگی و صدور حکم درخصوص دعوای ضرر و زیان ناشی از تخلفات را دارا می باشند.

  • تحقیق از ضابطان و بازرسان

بازرسان و ناظران در رسیدگی های شعب تعزیرات مانند ضابطان وکارشناسان عمل می نمایند. یکی از وظایف بازرسان و ناظران کشف تخلفات می باشد. و در راستای کشف تخلفات غیرعلنی می توانند اسناد و مدارک موردنیاز را از متصدی واحد مربوطه مطالبه نمایند.
عمده بازرسان سازمان تعزیرات حکومتی به شرح ذیل می باشند:

  • بازرسان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان.
  • بازرسان و ناظران کمیسیون نظارت.
  • ناظرین و بازرسین ویژه بهداشت.
  • بازرسان ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان.
  • صدور رای

پس از انجام تحقیقات، شعبه بدوی تعزیرات اقدام به صدور رای می نماید. صدور رای در شعب بدوی پس از استماع اظهارات متهم صورت می گیرد. چنانچه ظرف ۵ روز از تاریخ ابلاغ، متهم حضور نیابد رای غیابی صادر می گردد.

چنانچه با توجه به محتوای پرونده، اتهامی متوجه متهم نباشد رای برائت صادر می گردد. علاوه بر آن شعبه حسب مورد ممکن است اقدام به صدور قرار منع تعقیب، موقوفی تعقیب، تعلیق و … بنماید. در رای صادره میبایست حضوری یا غیابی بودن و قابلیت واخواهی و تجدیدنظر و مهلت و مرجع آن قید شود.

بنابر ماده ۲۲ آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی:
آرای شعب بدوی در مواردی که مجازات پیش بینی شده در قانون برای هربار تا دو میلیون ریال جریمه باشد قطعی و از ناحیه محکوم علیه نسبت به مازاد آن قابل تجدید نظر خواهی است.

برای ثبت درخواست مشاوره حقوقی با وکیل تعزیرات تهران، فرم زیر را تکمیل نمایید. وکلای متخصص دادپویان حامی بعد از دریافت اطلاعات در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

نقش وکیل برای شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی

استفاده از وکیل برای شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی از اهمیت بالایی برخوردار است. وکیل متخصص در دعاوی تعزیرات با استفاد از دانش تخصصی و تجربیاتی که در پرونده های تعزیراتی به دست آورده می تواند در روند رسیدگی و حصول نتیجه مطلوب بسیار موثر باشد.

استفاده از وکیل برای شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی می تواند در هر مرحله ای از رسیدگی باشد. اما در صورتی که شکایت تعزیراتی از ابتدا توسط وکیل انجام شود بهتر است چرا که شکایت از همان ابتدا با استراتژی وکیل پیش خواهد رفت که می تواند در نتیجه پرونده تاثیرگذار باشد.

دفتر حقوقی دادپویان حامی با بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در دعاوی تعزیرات حکومتی و با بهره مندی از وکلای با تجربه و متخصص در این حوزه می تواند بهترین راهکارهای حقوقی در دعاوی تعزیراتی را به شما عزیزان ارائه نماید. جهت بهره مندی از خدمات حقوقی دفتر حقوقی دادپویان حامی می توانید با شماره های مندرج در سایت با ما ارتباط برقرار نمائید.

۴.۸/۵ - (۵ امتیاز)
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.

پر بازدید ترین مقالات

67 پاسخ

  1. با عرض سلام
    بنده مردادماه ۱۴۰۳ یک دستگاه خودرو تویوتا از شرکت برساوش به مبلغ ۲۳۷۵۰۰۰۰۰۰ خریدم و حدود ۴ ماه بعد تحویل گرفتم
    قیمت مصوب در آن زمان همان مبلغ مذکور بود که سازمان حمایت مشخص کرده بود.
    قیمت اعلامی سازمان حمایت در دی ماه ۱۹۸۰۰۰۰۰۰۰ شده است.
    نظر به اینکه در مردادماه قیمت ارز نیمایی مبلغ ۴۰ هزار تومان بوده و در دی ماه ۶۰ هزار تومان شده است اما قیمت ماشین کمتر شده است.
    حالا بنده قصد شکایت از سازمان حمایت و شرکت برساوش دارم
    آیا به نتیجه میرسم

  2. سلام من ماشین صفر خریدم موتورش بعد دوهزار کیلومتر یاتاقان زده می تونم تعزیرات شکایت کنم ؟

  3. سلام
    وقتی یک پیش خرید آپارتمان به اینجانب که امکان تکمیل آن را نداشتند فروخته وبا زمین معاوضه کردند .
    آپارتمان در رهن بود ومالک نبودند.
    مرا به اتهام فروش مال غیر زمین عوض آپارتمان متهم کردندو آپارتمان را توقیف و کلیه زمینعایم را تصرف کردند.
    حال منع تعقیب اینجانب صادر شد ولی آپارتمان بعد چندسال همان صورت باقی بود بعد دوسال با محکوم الزام به تعهدات ناگزیر تاکمیل کردند ولی هیچ سندی هنوز به اینجانب انتقال ندادند ودر رهن است و معلوم نیست برای چه کسی تکمیل شده است

    1. درود بر شما. مدارک و محتویات پرونده از جمله قرار منع تعقیب می بایست بررسی شود. جهت هماهنگی جلسه مشاوره با دفتر تماس حاصل فرمائید. فی الحال در فرض سئوال می بایست چنانچه شرایط متعدد باشد، دعوای الزام به اخذ پایان کار ، الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی، الزام به فک رهن، الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت و الزام به تحویل و تسلیم مورد معامله در دادگاه مطرح کنید.

  4. سلام اگر املاک پیش فروش انجام دهد و سازنده اجازه پیش فروش نداشته باشه ولی املاک داخل مبایعه نامه دستی بنویس مجازات املاک در تعزیرات حکومتی چیست؟

    1. درود بر شما. طبق قانون پیش فروش اپارتمان، مشاورین املاک به هیچ وجه رأساً حق تنظیم قرارداد پیش فروش را ندارند. چرا که این کار می بایست توسط دفتر اسناد رسمی صورت گیرد. در صورت تخلف، موضوع مشمول تخلفات صنفی در تعزیرات حکومتی بوده و مشمول تعلیق پروانه کسب و در نهایت ابطال آن می شود. البته چنانچه در خصوص پیش فروش آپارتمان، جرم کلاهبرداری رخ دهد و مشاور املاک مقدمات و تسهیلات آن را فراهم کرده باشد مشاورین املاک تحت معاونت در کلاهبرداری مورد تعقیب و پیگرد جزائی قرار می گیرند.

  5. با سلام اگر مشاور املاکی کد رهگیری غیر واقعی و هولوگرام تقلبی برای مبایعه نامه فروش اپارتمان صادر کند و در کار خود تقلب نمایید در تعزیرات چگونه مخاکمه می شود ایا امکان جبران خسارت امکان پذیر است .مبایعه نامه را نیز طبق قوانین تدوین نکرده است .نه فاکتور ارایه داده و نه کد رهگیری درستی به ما نداده است .ایا تعزیرات در مورد تقلب در ارایه کد رهگیری هم رای صادر می کند

    1. سلام. منظور شما از تقلب در ارائه کد رهگیری چیست؟ به صورت کلی تقلب، هم تخلف صنفی می باشد و هم تخلف تعزیراتی که در صورتی که از سوی مشاور املاک صورت گرفته باشد جزء تخلفات صنفی می باشد. همچنین در ابتدا باید توضیح بدهید چه خسارتی به شما وارد شده تا بتوانیم پاسخ سوال شما را بدهیم. می توانید با دفتر تماس حاصل نمائید تا پس از اخذ توضیحات از شما، پاسخ صحیح را ارائه دهیم.

    1. سلام. بله. مشاورین املاک، جزو اصناف می باشند و رسیدگی به تخلفات ایشان در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی می باشد.

  6. ماشین خودرابه تعمیرگاهی درکاشان بردم وتعمیرکارفاکتوربدون قیمت صادرکردوسه برابرهزینه دریافت کرد.بنده به اصناف مربوطه شکایت کردم صنف مربوط ارزیابی کرد وتاییدنمود که هزینه اضافی گرفته وبه تعزیرات فرستاد نتیجه چه میشه

    1. باسلام. در صورت احراز تخلفات صنفی مبنی بر گرانفروشی علاوه بر استرداد مبلغ گرانفروشی، به ده برابر آن نیز به عنوان جریمه در حق دولت محکوم خواهد شد. مجازات عدم صدور فاکتور نیز ده میلیون تومان می باشد که به مجازات گرانفروشی اضافه می شود.

  7. سلام وقت بخیر من لباس فروشی دارم شاکی رفته تعزیرات ازم شکایت کرده و رای غیابی صادر شده حتی قبل از رای بنده رضایت شاکی گرفته بودم کل مبلغ جنسم یک میلیون و چهارصد هزار تومان بابت سه قلم جنس بوده که بعنوان جنس تقلبی برام حکم بریدن امروز حکم دادن که ۲۴ میلیون تومان حق دولت باید پرداخت کنیدمیخواستم بدونم این ۲۴ میلیون برچه ضوابطی و فرمولی بدست اومده با اینکه شاکیم رضایت کتبی داده.

    1. با سلام. تقلب یکی از تخلفات تعزیراتی محسوب می شود که جریمه آن ده برابر مبلغ کالا می باشد. در صورتی که رای غیابی است می توانید اقدام به واخواهی از رای تعزیرات نمائید و با ارائه رضایت نامه شاکی می توانید از جریمه معاف شوید.

  8. مکانیکی درکاشان ازبنده جهت تعمیرماشین ۴۰میلیون هزینه گرفت وفاکتور بدون قیمت داد.بنده به اصناف مربوطه شکایت کردم.کارشناس اصناف کل مبلغ هزینه کردرا ۱۳ الی ۱۵تاییدنمود وبه تعزیرات ارسال کرد نتیجه چه میشود

    1. سلام. ایشان مرتکب تخلف گرانفروشی شده که علاوه بر استرداد مبلغ اضافه که دریافت نموده به جریمه نقدی علیه دولت نیز محکوم می گردد.

  9. سلام. رای دادنامه تعزیرات به آدرس شما ارسال می شود. در غیر اینصورت می توانید با مراجعه به شعبه صادرکننده، دادنامه را دریافت نمائید.

  10. سلام خسته نباشید یک مبل فروشی به از ۷ ماه هنوز مبلی به ما تحویل نداده به ساختمان صمت شکایت کردیم قرار شد نامه مون ارجاع بشه تعزیرات برای دادگاه …دو تا سوال داشتم کاشف به عمل اومده که ایشون داره مغازه رو جمع میکنه اینکه اگر ایشون قبل از دادگاه فرار کنه تکلیف چیه؟ دوم اینکه اگر دادگاه برگزار ش و حکم رو دادند ایشون چند روز بعد دادگاه بهش مهلت میده تا پول ما رو برگردونه؟

    1. سلام. متوجه نمیشم منظور شما از فرار چه می باشد. چنانچه مقصود خروج از کشور می باشد می توانید ممنوع الخروجی ایشان را درخواست نمائید. اگر ایشان احضار شده باشد قاضی شعبه قرار تامین صادر می نماید تا در صورت عدم حضور جهت اجرای حکم نسبت به بازداشت آن اقدام نمایند.

  11. سلام
    یکی از دوستام رو بخاطر فروش داروهای ترک اعتیاد در عطاری با مقداری دارو بازداشت شد،بعداز اینکه زندانی بریدند بعد از حدود یه سالی که گذشت دوباره ابلاعیه اومد دوستم رفت شعبه ۵۸ بدوی گفتن ۱۰۰میلیون باید وثیقه نقدی بدین وگرنه دوباره باید بری زندان تاحکمش بیاد
    میخواستم بدونم که وثیقه برای چی گرفتن ؟
    برای فروش دارو بوده؟

    1. سلام. وثیقه به عنوان قرار تامین می باشد که طبق قانون آئین دادرسی کیفری از متهم اخذ می گردد و چنانچه در مهلت مقرر جهت اجرای حکم حضور نیابد شعبه می تواند وثیقه را برداشت نماید.

    1. سلام. رای دادنامه تعزیرات به آدرس شما ارسال می شود. در غیر اینصورت می توانید با مراجعه به شعبه صادرکننده، دادنامه را دریافت نمائید.

  12. باسلام واحترام.
    جرم املاکی که از مستاجر بابت کمیسیون مبلغ زیادی بگیرد چیست
    متشکرم تماس ۰۹۱۷۳۲۴۷۰۸۴

  13. سلام من در مغازه آرایشی بهداشتی دوستم بودم بنده خدا بره دنبال کارش چند دقیقه ای و در نبود دوستم بهداشت آومد مغازه و کمی جنس برد و گفت اسم و کد ملیتو بگو منم ندونستم داستان داره مشخصاتمو دادم بعد به اسم من پرونده تشکیل دادن و جریمه صادر کردن که پرداخت کردیم ولی دوستمو بردیم تعزیرات که گفت مغازه مال منه این مهمان بوده و مدارک و جواز کسب و قولنامه رو بردیم که مغازه به اسم دوستمه گفتن چیز مهمی نیست نگران نباشید دفعه بعد اسمو درست بدید می خواستم بدونم این موضوع که برا من تو تعزیرات جریمه بریدن به اسم نگهداری و عرضه ی کالای قاچاق سابقه حساب میشه برای استخدام تو ارگان های دولتی یا نه و میشه با ارائه مدارک به نهادهای بالا دستی تعزیرات اسممو پاک کنن یا نه؟

    1. سلام. با توجه به اینکه مالک مغازه به تعزیرات مراجعه و خود را معرفی نموده باید در پرونده نام ایشان به عنوان متهم درج گردد در غیر اینصورت به جهت ایرادات شکلی در دادنامه صادره می توانید تجدیدنظرخواهی نمائید. با توجه به اینکه مجازات نگهداری و عرضه کالای قاچاق جریمه نقدی می باشد مشمول سوء پیشینه نیست.

  14. سلام من از همسایه خودم بابت گرون فروشی شکایت کردم ولی نمی‌خوام اسمی از من برده بشه
    آیا تو شکایت منم باید حاضر بشم و اسمی از من برده میشه

    1. سلام. چنانچه شما شکایت کرده باشید بله اسم شما در پرونده درج می شود اما در صورتی که از طریق تماس با سازمان تعزیرات اعلام به گران فروشی نموده باشید و بازرسین مراجعه و گزارش گرانفروشی را به تعزیرات ارسال نمایند نام شما در پرونده درج نمی گردد.

  15. سلام . جهت تاخیر در تحویل خودرو مربوط به کرمان موتور که پاسخگو نبوده و بیش از یک ماه تاخیر دارند. جه باید کرد

    1. سلام. می توانید الزام به تحویل را علیه ایشان در دادگاه های حقوقی مطرح نمائید چنانچه در قرارداد وجه التزامی هم برای تاخیر در انجام تعهد پیش بینی شده باشد آن را هم می توانید مطالبه نمائید.

  16. باسلام واحترام
    بنده يك دست مبل خريداري كردم در زمان تحويل متوجه شدم كه فيك بوده و كلاف مبل فروخته شده نيست لذا به توليدكننده مبل را مرجوع كردم و بابت استرداد مبالغ ازش رسيد با اثرانگشت گرفتم لذا از استرداد مبلغ امتناع كرد ومن با رسيد و فاكتور فروش به صنعت و معدن شكايت و پرونده رو به اتحاديه ارجاع داده است و كارشناس اتحاديه فيك بودن كلاف رو تاييد كردن و هم اكنون پرونده در يكي از اداره هاي تعزيرات مي باشد كه عنوان كردن هرچقدر با توليدكننده تماس ميگيرند پاسخ نمي دهد لذا گفتن راي بصورت غيابي صادر مي شود در انتها آيا بنده چگونه به اصل پولم مي رسم ؟ ايا به پولم مي رسم؟ بايد كاري هم انجام بدم؟ ممنونم راهماييم كنيد

    1. سلام. در شعبه تعزیرات ایشان محکوم به استرداد مبلغ شما و جریمه در حق دولت می شود. چنانچه پرداخت ننماید حسابها و اموال ایشان توقیف می گردد.

  17. سلام. بنده به درخواست یکی از دوستانم طبقه پایین خانه ام را به ایشان اجاره دادم که بابت انباری از آن استفاده کند من نمی دونستم این کارتن هایی که در آنجا هست چیه یک روز ماموران نیروی انتظامی آمدند و همه کارتن ها را بردند و در آنجا را هم پلمپ کردند. اول پرونده فرستاده شد تعزیرات که من را احضار کردند الان پرونده را عدم صلاحیت زدند فرستادند دادگاه انقلاب چون محتویات کارتن ها دارو بوده می خواستم ببینم آیا اقدام آنها درست هست؟ و تعزیرات صلاحیت نداشته برای رسیدگی؟

    1. سلام من بدلیل تقلب به تعزیرات شکایت بردم اونها هم حکم دادن که باید ان جنس رو به من بده مغازه دار هم اعتراضی نداشته الان که حکم رو دادن یک سال گذشته و تفاوت قیمت هست
      من فکر میکنم تعزیرات پی گیر نیست میخواستم مراحل کار برای اجرای حکم رو بدونم

      1. سلام. در صورتیکه حکم قطعی شده باشد بلافاصله جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام ارسال می گردد. چنانچه اقدامی صورت نگرفته باشد حضوراً پیگیری نمائید.

  18. با سلام این پیام برای من اومده که پرونده….فرعی ۱ دادنامه شماره ….. در شعبه اول هیات بدوی تعزیرات حکومتی تبریز صادر شده و خودم شکایت کردم الان باید چیکار بکنم؟

  19. سلام و عرض ادب.
    از یک فروشگاه چمدانی با قیمت ۳۶۰۰ خریدم ولی بعد از چند ساعت صفحه مجازی همون فروشگاه قیمت زده بود ۲۷۰۰ و به همون صفحه پیام هم دادم همین قیمت ۲۷۰۰ اعلام کرده .
    الان چه کاری باید انجام بدم ؟

  20. سلام.قبلا مزاحمتون شدم ، آخرین پرسش در سایت ، بنده در تعزیرات از فروشنده مبل بخاطر تقلب شکایت کردم ، اگر حکم تعزیرات این باشد که فروشنده باید پول بنده را پس بدهد ، تکلیف ضرر و زیان من چه می شود ( دو میلیون و پانصد هزینه حمل و نقل مبلمان و هزینه کارشناس دادگستری ، به مدت یک ماه است که جنس ایشان را پس داده ام اما ریالی از پولم را برنگردانده) . ممنون از شما ، با آرزوی بهترینها برای شما

  21. سلام
    بنده مبلی رو از شهر آ گرفتم و به شهر ب بردم، ده روز بعد از تحویل مبل متوجه شدم پوست روی چوب مبل داره کنده میشه،شما فک کن روی چوب مبل یه برچسب طرح چوب چسبوندن و در اثر ضربه ای که مبل خورده که اصلا معلوم نیست کجا خورده ، مبل داره از پوست درمیاد،بنده کارشناس دادگستری بردم،فروشنده با زبون بازی به ایشون توضیح داده که این وکیوم و فلان ، خلاصه آخرش به این نتیجه رسیدند که اونی که ضربه زده به مبل و در اثر ضربه وکیوم پاره شده مقصر ، کارخانه سازنده و فروشنده کاملا بی تقصیر هستن ، هر چقدم توضیح دادم که من مستاجرم ، قرار باشه با هر جابجایی و ضربه وکیوم پاره بشه و آووویزون بشه نمیشه حرفمو کسی نشنید ، گفت میخاستی مبل گرون بخری پایه هاش چوب رنگ شده باشه ، ایشون اصلا موقع خرید به من نگفتن این چوب وکیوم شده س ، گفتن چوب منم چون وکیوم پایه مبل ندیده بودم ، فک کردم رنگ … حاشیه های عجیب غریبی هم در جریان این داستان درست کردن، مبلش رو برگردوندم پولمو با کسر پنج تومن حاضره برگردونه ، من چیکار کنم ؟؟؟ خدا به همه کمک کنه کسب حلال داشته باشن

  22. سلام.اوایل برج ۸ یه شکایت از مغازه لوازم خانگی به اداره صنعت ومعدن کردم وبعد ۱ ماه گفتن چون شخص مورد نظر به اداره نیومده پروندشو فرستادیم تعزیرات حکومتی ،ولی تا حالا هیچ خبری نشده،مگه رسیدگی به یه شکایت که جرمش هم مشخصه چقدر زمان میبره?چون اون آقا با قاطعیت گفت برو شکایت کن فکرمیکنم اداره تعزیرات آشنایی داشته باشه وحق منو پایمال کنن

      1. سلام
        بنده از فروشگاه لوازم آرایش یک عدد پنکیک و یک عدد کانسیلر خریداری کردم، پنکیک تولیدش دو سال قبل متوقف شده، هر جا گشتم نمونه اش رو ندیدم که قیمت بگیرم، اما اینترنتی سوال کردم، چند نفر گفتن قیمتش ۶۰ تومن هست. به من فروختن ۲۰۰ هزار تومن. کانسیلر هم اصلا تاریخ و لیبل نداره فروشنده میگه به من ربطی نداره شرکت تاریخ و لیبل نزده. به هیچ وجه جنس رو پس نمیگیره و میگه برو تعزیرات شکایت کن.
        میشه راهنمایی بفرمایید؟

  23. سلام من تعمیرات لوازم خانگی دارم مشتری ماشین ظرفشویی رو آورده بود برای تعمیر و بنده باهشون تماس گرفتم گفتم که موتورشون ایراد داره و قبول نکردن تحویلشون دادیم بعد از چند روز تماس گرفتن که موتور من شما عوض کردین و رفتن شکایت کردن که از طریق اتحادیه کارشناس رفت و دیدن و نظر دادن که موتور مال خود دستگاه و حدود سه میلیون هزینه داره بعد از چند روز طرف آشنا داشت در و کارشناس دیگری خواست که این سری اتحادیه نظریه دیگه بر این که موتور ما عوض کردیم حالا منو محکوم کردن به پرداخت مبلغ ۵۸۰۰ به مشتری و دو برابر جریمه
    از شما کمک میخوام که چگونه میشه ثابت کرد که چرا نظریه اول مد نظر قرار ندادن
    ممنون میشم راهنمایی بفرماید

  24. سلام بنده شیشه ماشینم ترک ریز داشت و نصاب شیشه خودرو اعلام کرد من ترک جلوگیری میکنم با تضمین فاکتور هم داد ولی در حال حاضر ترک زباد شده و میگه فاکتور الکی بوده تضمین ندادم الان باید کجا از مغازه دار شکایت کنم

  25. سلام خسته نباشید بنده یه گوشی از کرمانشاه خریدم خودم قم زندگی میکنم
    انتقال مالکیت انجام دادیم و شناسه دستگاه و شماره تلفنم درست بود وای اسم گوشی نیومد بعد از چند ساعت خودم اصالت گوشی رو چک کردم که اسم گوشی درست نبود گوشیم شیاومیه ولی نوشته بود سامسونگ

    میخوام برم پس بدم اگه فروشنده قبول نکرد میخوام بدونم میتونم شکایت کنم و سریع میتونم به نتیجه برسم بنده راهم دوره نمیتونم چند روز بمونم. ممنون

  26. سلام‌.من ی فر ساندویچی ازکارخانه ارامیس مارکت خریدم ب من گفته بودن شیشه خورهست وسبد روغن گیر ولگن سرخ داره .پیام هاشونم موجوده براشون اسکرین گرفتم فرستادم ولی منکر همه چیزشدن پولشونم ازم گرفتن .بشون زنگ میزنم جواب نمیدن ومنو بلاک کردن.شما میگید من چ کنم

  27. بنام خدا
    سلام علیکم

    تعزیرات به من گفتن شما به خاطر فروش نان به مغازه دار باید ۲۰۰ میلیون تومن جریمه بدید خدا
    شاهد است من هیچ خبری از اینکه فروختن نان به مغازه داریکه خودش
    از نانوایی اینجانب خرید می کرده جرم باشد نه فرماندار -نه کارگروه آردنان استان ونه اتحادیه وحتا طرح برکت هم در این خصوص اطلاع رسانی نکرده بودن چون من اگر می دانستم فروختن نان به مغازه دار جرم است بنده حقیر چنین جسارتی را انجام نمی دادم و به اطلاع جناب عالی می رسانم هنوز حکم برایم صادر نشده است و به من گفتن شما فروش خارج از شبکه انجام داده اید و برو یک جواز کسب بیاور درغیره اینصورت میدهیم بازداشتد کنند لطفا به من کمک کنید انشااله خداوند به شما پاداش خیر بدهد.

    جانباز اعصاب و روان وشیمیایی %۴۵ از مشهد متولد تهران با سپاس فراوان از شما

    1. سلام جهل به قانون رافع مسولیت نمی باشد
      صرفا پس از صدور حکم میتوانید تقاضای عفو و بخشودگی مطرح کنید

      1. سلام من در شعبه بدوی رای برائت گرفتم وبعد از دوماه برای آزادی کالا وپیگیری به من عنوان شد کمیسیون به رای اعتراض کرده وقتی بررسی کردم یگان کاشف که آگاهی بوده به تنهایی به رای اعتراض کرده در حالی که قانون اکثریت اعضا کمسیون را برای اعتراض به رسمیت می‌شناسد وفقط وزارت اطلاعات از این قانون مبرا شده آیا در تجدید نظر می‌توان به این موضوع اعتراض کرد ممنونم

    2. با سلام
      بنده در صنف مکانیک ها اقدام ب گرفتن مجوز کردم ولی خب مغازه باز نکردم ولی طبق معمول یکی از دوستان کسی رو معرفی کرد و قبول کردم متاسفانه خودرو دچار پوسیدگی بوده ک تراشکار واقف هستش ب این موضوع و از قبل هم دچار ترک خوردگی بوده و حین کار سوال و جواب کزدم و متاسفانه دوستی ک معرفی کزده بود هم صرفا شناخت کمی داشته بعد از بررسی متوجه شدیم ک همه کاراهای ساختمانی رو ب همین طریق انجام داده و ادعای خسارت میکرده لذا کار پس از جوشکاری تحویلش شده و دیگع دست نزدم بعد از گدشت چند ماه الان از تعزیرات ی پیامک امده و….. آیا بددن حضور من پرونده رسیدگی میشه؟؟؟ اصلا احضاریه و ابلاغیه نیامده و صرفا رای صادر شده البته مبنی بر جبران خسارت
      ایا امکان چنین موضوعی هست یا ن؟؟؟ ممنون از راهنمایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *