دادپویان حامی

وکیل دیوان عدالت اداری | مشاوره تخصصی و پیگیری دعاوی با وکیل مجرب

وکیل دیوان عدالت اداری
فهرست مطالب

دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع اختصاصی به شکایات و اعتراضات مردم نسبت به ماموران، واحدها یا آئین نامه های دولتی رسیدگی می نماید. با توجه به آئین دادرسی مختص این نهاد که با سایر دعاوی حقوقی عمومی متفاوت می باشد می توان گفت وکیل دیوان عدالت اداری می تواند نقش بسیار موثری در این پرونده ها داشته باشد. بنابراین چنانچه پرونده ایی در دیوان عدالت اداری دارید و یا قصد طرح دعوایی دارید که رسیدگی به آن در صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد، به سراغ وکیلی بروید که متخصص در دعاوی دیوان عدالت اداری باشد.

در این مقاله، به بررسی نقش و اهمیت وکیل دیوان عدالت اداری پرداخته و نکاتی کلیدی برای انتخاب بهترین وکیل را ارائه خواهیم داد. اگر به دنبال راه‌ حلی مطمئن و کارآمد برای مسائل حقوقی خود در دیوان عدالت اداری هستید. دفتر حقوقی دادپویان حامی با تیمی از وکلای مجرب و متخصص در دیوان عدالت اداری آماده است تا شما را در تمامی مراحل دادرسی همراهی کند.

برای مشاوره انواع دعاوی دیوان عدالت اداری فرم زیر را تکمیل نموده و از خدمات مشاوره رایگان وکیل دیوان عدالت اداری بهره‌مند شوید. وکلای متخصص دادپویان حامی بعد از دریافت اطلاعات در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

خدمات وکیل دیوان عدالت اداری در دفتر حقوقی دادپویان حامی

با توجه به هدف دفتر حقوقی دادپویان حامی جهت تخصصی نمودن حرفه وکالت، سعی نموده ایم تا با گردهم آوری وکلای متخصص و با تجربه در حوزه دعاوی دیوان عدالت اداری، بهترین خدمات حقوقی را به شما عزیزان ارائه نمائیم.

وکالت در دیوان عدالت اداری

از مشخصه های بارز وکیل دیوان عدالت اداری دفتر حقوقی دادپویان حامی می توان به:

  • تجربه و تخصص

  • پیگیری مستمر

  • صداقت و شفافیت

اشاره نمود که خوشبختانه تا به اکنون توانسته ایم بیش از صدها پرونده را به نتیجه رسانیده و رضایت موکلین را فراهم نمائیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، همین حالا با دفتر حقوقی دادپویان حامی تماس بگیرید. اجازه دهید تا با تخصص و تعهد خود، مسیر عدالت را برای شما هموار کنیم.

تشکیلات دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری در تهران مستقر می باشد و شامل شعب بدوی، تجدیدنظر، هیات عمومی و هیات تخصصی می باشد. هر شعبه بدوی متشکل از یک رئیس یا دادرسی علی البدل و هر شعبه تجدیدنظر از یک رئیس و دو مستشار است.

شکایات و اعتراضات اشخاص نسبت به آراء و تصمیمات مراجع اختصاصی اداری مانند کمیسیون های مالیاتی، هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری و کمیسیون های تامین اجتماعی مستقیما در شعب تجدیدنظر رسیدگی می شود و آرایی که در این مرحله صادر می شود قطعی است.

قضات دیوان با حکم رئیس قوه قضائیه منصوب می شوند و باید دارای ۷ سال سابقه کار قضائی باشند. رئیس دیوان علاوه بر ریاست اداری و نظارت بر کلیه قسمت های دیوان، ریاست شعبه اول تجدیدنظر دیوان را هم بر عهده دارد که می تواند از بین معاونین قضایی یک نفر را به عنوان معاون اول انتخاب نماید.

دیوان می تواند برای اعلام نظر در موارد تخصصی، از کارشناسان مربوطه در رشته های مختلف که دارای مدرک کارشناسی با حداقل ده سال سابقه یا دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد با حداقل ۵ سال سابقه در رشته مورد نیاز باشند، بدون ایجاد تعهد استخدامی استفاده نمایند.

هیات عمومی دیوان عدالت اداری از رئیس، معاونین قضایی، روسای هیات های تخصصی و روسا و مستشاران شعب تجدیدنظر و وروسای شعب بدوی تشکیل می شود که با حضور دو سوم اعضاء و به ریاست رئیس دیوان یا یکی از معاونین با انتخاب رئیس دیوان رسمیت می یابد.

واحد اجرای احکام دیوان عدالت اداری نیز زیر نظر رئیس دیوان یا معاون وی، انجام وظیفه می نماید و متشکل از تعداد کافی دادرس اجرای احکام، مدیر دفتر و کارمند است.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران

دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی به چه دعاوی را دارد؟

در ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۰/۲/۱۴۰۲ ، دعاوی که رسیدگی به آنها در صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد مشخص گردیده که به شرح ذیل می باشد:

۱) رسیدگی به شکایت از تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی

شکایات، تظلمات و اعتراضات اشخاص حقیقی یا حقوقی از تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمان ها و موسسات و شرکت های دولتی و شهرداری ها و سازمان تامین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آن ها در صلاحیت این مرجع است.

۲) رسیدگی به شکایت از تصمیمات و اقدامات مامورین واحد ها

شکایات و اعتراضات اشخاص حقیقی و حقوقی از تصمیمات و اقدامات مامورین واحدهای مذکور در بند (الف) در امور راجع به وظایف آنها در صلاحیت دیوان عدالت اداری است. این بند تصمیمات و اقداماتی را در بر می گیرد که مامورین واحدهای دولتی با توجه به اختیارات و وظایف قانونی که دارا بوده، برخلاف قانون یا خارج از صلاحیت خود یا با تجاوز و یا سوء استفاده از اختیارات خویش انجام داده اند و از این بابت حقوقی تضییع شده باشد.

۳) رسیدگی به شکایت از آئین نامه ها و سایر نظامات و مقررات دولتی و شهرداری

مهم ترین صلاحیت هیئت عمومی دیوان عدالت اداری که در بند ۱ ماده ۱۲ پیش بینی شده است، رسیدگی به شکایت و تظلمات و اعتراضات اشخاص حقیقی یا حقوقی از آئین نامه ها و سایر نظامات و مقررات دولتی و شهرداری ها از حیث مخالفت مدلول آن ها با قانون و احقاق حقوق اشخاص در مواردی که تصمیمات یا اقدامات یا مقررات مذکور به علت بر خلاف قانون بودن آن و یا عدم صلاحیت مرجع مربوط یا تجاوز یا سوء استفاده از اختیارات یا تخلف در اجرای قوانین و مقررات یا خودداری از انجام وظایفی که موجب تضییع حقوق اشخاص می شود، می باشد.

۴) رسیدگی به شکایت از اراء و تصمیمات قطعی مراجع اداری

دیوان عدالت اداری، مرجع شکایت از آرای صادره از مراجع اداری مانند هیات های رسیدگی به تخلفات اداری، کمیسیون های مالیاتی، هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ها می باشد. شکایت از آرای مراجع مندرج در آن و مراجع مشابه، تنها می بایست از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها باشد. لذا پس از نقض رای مورد شکایت پرونده را برای صدور رای به مرجع پائین می فرستند.

۵) رسیدگی به شکایات استخدامی

به موجب بند ۳ ماده ۱۰، رسیدگی به شکایت قضات و مشمولین قانون استخدام کشوری و سایر مستخدمان واحد ها و موسسات مذکور در بند ۱ ماده ۱۰ و همچنین مستخدمان موسساتی که مشمول قانون نسبت به آن ها محتاج ذکر نام است، اعم از لشگری و کشوری، در صلاحیت دیوان عدالت اداری است.

۶) رسیدگی به دعوای مطالبه خسارت ناشی از تخلف از اجرای وظایف واحدهای دولتی

طبق تبصره ۱  ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری اصلاحی ۱۰/۲/۱۴۰۲، رسیدگی به دعاوی مطالبه خسارت در صلاحیت دادگاه عمومی است. اما چنانچه مطالبه خسارت ناشی از تخلف در اجرای وظایف قانونی و اختصاصی یا ترک فعل از انجام وظایف مذکور از سوی واحدهای دولتی یا دستگاه های مذکور در بند ۱ و ۲ این ماده و ماموران واحدها و دستگاه های یاد شده باشد، موضوع در دیوان عدالت اداری مطرح و شعبه دیوان ضمن رسیدگی به احراز وقوع تخلف، نسبت به اصل مطالبه خسارت و تعیین خسارت وارده اقدام و حکم مقتضی صادر می نماید.

جهت رزرو وقت حضوری یا مشاوره آنلاین و تلفنی با وکیل متخصص از طریق واتساپ، یا تماس تلفنی با شماره‌های زیر با ما در ارتباط باشید.

وکیل رایگان دیوان عدالت اداری

مراحل رسیدگی به پرونده در دیوان عدالت اداری توسط وکیل

رسیدگی به پرونده در دیوان عدالت اداری مستلزم طی نمودن مراحلی است که به شرح ذیل توضیح خواهیم داد:

  1. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

با توجه به تخصصی بودن موضوعات قابل طرح در دیوان عدالت اداری و پیچیدگی هایی که این دعاوی دارند، قبل از هرگونه اقدامی باید با وکیل دیوان عدالت اداری مشاوره های لازم را دریافت نماید. وکیل پس از بررسی اسناد و مدارک می تواند بهترین راهکارها را ارائه نماید.

  1. طی نمودن تشریفات قانونی پیش از طرح دعوا

طبق تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان عدالت اداری، دستگاه ها و ماموران دولنی باید هرگونه تصمیم و اقدام قطعی خود را به اشخاص ابلاغ نمایند و چنانچه این اشخاص تقاضای ارجاع امر اداری یا خودداری از انجام آن را از دستگاه های مذکور دارند، ابتدا باید تقاضای خود را به دستگاه مربوطه ارائه دهند و آن دستگاه مکلف است ضمن ثبت درخواست و ارائه رسید، حداکثر ظرف ۳ ماه به صورت کتبی پاسخ خود را به ذینفع ابلاغ نماید. چنانچه با انقضای مهلت مذکور، آن دستگاه از ابلاغ پاسخ مقتضی خودداری نماید، ذینفع می تواند در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نماید.

  1. تنظیم و ثبت دادخواست

رسیدگی به دیوان نیارمند تقدیم دادخواست می باشد. دادخواست را می توان از طریق سامانه های الکترونیکی قضایی به نشانی  sajed.divan.edalat.ir ارائه نمود و یا در دفاتر استانی دیوان یا دبیرخانه مرکزی دیوان ثبت کرد.
دادخواست باید طبق مقررات قانونی تنظیم شود و مدارک و مستندات ضمیمه گردد. عدم رعایت شرایط قانونی دادخواست، منجر به رد دادخواست خواهد شد. بنابراین بهتر است برای تنظیم دادخواست از وکیل متخصصص دیوان عدالت اداری کمک بگیرید.

  1. پرداخت هزینه های دادرسی

هزینه دادرسی در شعب بدوی دیوان عدالت اداری، یکصد هزار ریال و در شعب تجدیدنظر، دویست هزار ریال می باشد.  در خصوص پرونده هایی که با صدور قرار عدم صلاحیت، از مراجع قضایی دیگر به دیوان ارسال می شود، نیازی به پرداخت هزینه دادرسی ندارد.

  1. رعایت مهلت های قانونی تقدیم دادخواست

تقدیم دادخواست در دیوان عدالت اداری مستلزم رعایت مهلت های قانونی می باشد و چنانچه دعوا خارج از مهلت قانونی طرح شود، قابل پذیرش نمی باشد. در خصوص اعتراض به آراء صادره از سوی مراجع اداری مانند کمیسیون های مالیاتی و یا هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما و غیره مهلت تقدیم دادخواست برای افراد داخل کشور سه ماه و برای افراد مقیم خارج از ایران شش ماه است.

مهلت طرح دعوا نسبت به تصمیمات و اقدامات دستگاه ها و مامورین موضوع بندهای ۱ و ۳ ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری، شش ماه از تاریخ ابلاغ به اشخاص مقیم داخل کشور و یک سال برای اشخاص مقیم خارج از کشور می باشد.

  1. اخذ دستور موقت

طبق ماده ۳۴ قانون دیوان عدالت اداری، شاکی می تواند در صورتی که اقدامات یا تصمیمات یا خودداری از سوی طرف شکایت، یبب ورود خسارتی گردد که جبران آن غیرممکن باشد، درخواست صدور دستور موقت نماید. صدور دستور موقت در دیوان عدالت اداری، مستلزم پرداخت خسارت احتمالی نیست.

  1. پیگیری پرونده

پس از ارجاع پرونده به شعبه و تکمیل بودن آن یک نسخه از دادخواست و ضمائم به طرف شکایت ارشال می شود تا در جریان رسیدگی قرار گیرد. طرف شکایت باید ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به ارسال پاسخ اقدام نماید در غیراینصورت، قاضی اقدام به صدور رای می نماید.

  1. اعتراض به رای دیوان عدالت اداری

هر یک از طرفین پرونده می توانند ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای بدوی نسبت آن تجدیدنظرخواهی نمایند.

  1. اجرای حکم در دیوان عدالت اداری

پس از قطعی شدن رای صادره، محکوم علیه مکلف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ حکم، نسبت به اجرای کامل رای یا جلب رضایت محکوم له اقدام نماید. در صورت عدم اجرای رای یا عدم جلب رضایت محکوم له در مهلت مقرر، با درخواست محکوم له پرونده به واحد اجرای احکام ارسال می شود.

داشتن وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری می‌تواند به شما کمک کند تا این مراحل را با اطمینان بیشتری طی کنید و از حقوق خود به بهترین شکل ممکن دفاع کنید.

وکیل تخصصی دیوان عدالت اداری تهران

اهمیت حضور وکیل متخصص در پرونده های دیوان عدالت اداری

با توجه به تخصصی بودن پرونده هایی که در دیوان عدالت اداری مطرح می شود، نیاز به داشتن وکیل متخصص دیوان عدالت اداری را دو چندان می نماید. نحوه طرح دعوا و آئین دادرسی در دیوان عدالت اداری با مراجع قضایی کاملا متفاوت بوده و قوانین و مقررات خاص خود را دارد بنابراین باید از وکیلی استفاده نمائید که تجربه و سابقه فعالیت در این حوزه را داشته باشد.

چرا که وکیل دیوان عدالت اداری به قوانین و مقررات خاص این حوزه آگاهی کامل دارد و از رویه های رایج در اینگونه دعاوی شناخت کافی داشته و همین امر موجب تسریع در روند رسیدگی و رسیدن به نتیجه مطلوب می گردد.

آیا وکالت در دیوان عدالت اداری مستلزم داشتن پروانه است؟

در ماده ۱۲۲ قانون دیوان عدالت اداری به صراحت آمده است که مقررات مربوط به وکالت به ترتیبی است که در قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی مقرر شده است. با توجه به اینکه در قانون آئین دادرسی مدنی وکالت در مراجع قضایی مستلزم داشتن پروانه وکالت می باشد، بنابراین می توان گفت وکالت در دیوان عدالت اداری نیز مستلزم داشتن پروانه وکالت و ابطال تمبر مالیاتی مانند سایر دعاوی می باشد. 

نکات مهم در انتخاب بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

همانگونه که گفته شد و باز هم تاکید می گردد، برای پرونده های دیوان عدالت اداری به سراغ وکیلی بروید که تخصص و تجربه لازم و کافی در خصوص پرونده های دیوان عدالت اداری را دارا باشد و حوزه فعالیت خود را در این زمینه متمرکز نموده باشد.

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و دسترسی تمامی افراد به شبکه های اجتماعی و اینترنت باعث گردیده امکان دسترسی به بهترین وکیل دیوان عدالت اداری راحت تر از گذشته شود. شما با مراجعه به وب سایت وکیل متخصص دیوان عدالت اداری می توانید به شماره تماس وی دسترسی پیدا نمائید و با یک جلسه مشاوره حقوقی حضوری و یا مشاوره تلفنی از تخصص و تجربه وکیل اطمینان حاصل نمائید.

یکی دیگر از روش های انتخاب بهترین وکیل دیوان عدالت اداری که از گذشته بین افراد رایج بوده، معرفی از سوی دوستان و نزدیکانی است که پرونده مشابه داشته و از عملکرد وکیل خود رضایت داشته اند. اما ممکن است شخصی از نزدیکان شما چنین پرونده ایی نداشته باشند لذا بهترین روش همان انتخاب وکیل از طریق وب سایت های حقوقی می باشد.

وکیل دیوان عدالت اداری در تهران

مرکز اصلی دیوان عدالت اداری در تهران مستقر است و داشتن وکیل دیوان دیوان عدالت اداری در تهران می تواند در تسریع رسیدگی با توجه به پیگیری های مستمر مثمر ثمر باشد. چنانچه در محل زندگی شما در شهرستان باشد و بخواهید در همان شهر خود وکیل برای دیوان عدالت اداری انتخاب نمایید مستلزم پرداخت هزینه های رفت و آمد و هزینه های اقامت وکیل می باشد بنابراین انتخاب وکیل دیوان عدالت اداری در تهران علاوه بر تسریع در روند پرونده، در کاهش هزینه های شما نیز تاثیرگذار است.

هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری

عوامل موثر بر هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری

عوامل موثر بر هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری شامل موارد ذیل می باشد:

  • یکی از مواردی که می تواند در تعیین هزینه وکیل تاثیرگذار باشد، تجربه و سابقه وکیل است. به وطر معمول وکلایی که دارای سوابق کاری بالایی هستند هزینه های بالاتری را برای حق الوکاله تعیین می کنند.
  • موضوع پرونده نیز یکی دیگر از عواملی است که نقش مهمی در هزینه وکیل دارد. پرونده هایی که دارای پیچیدگی هستند مستلزم پرداخت هزینه بیشتری نسبت به پرونده های ساده تر است.
  • قرارداد بین وکیل و موکل بر اساس توافق بوده و هزینه وکیل طبق قرارداد مشخص می شود. چنانچه در قرارداد توافق به پرداخت مبلغی بابت حق الوکاله نموده اید باید به قرارداد پایبند بوده و طبق همان هزینه وکیل را پرداخت نمائید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری و نکات کلیدی آن

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری می تواند در تمامی مراحل پرونده موثر باشد. اما بهتر این است که پیش از طرح دعوا اقدام به اخذ مشاوره حقوقی از وکیل دیوان عدالت اداری نمائید. در این حالت وکیل می تواند به شما در تصمیم گیری درست کمک نماید.

در بسیاری از موارد رسیدگی به دعوای مورد نظر شما در صلاحیت دیوان عدالت اداری نبوده و با طرح دعوا در این مرجع وقت و هزینه اضافی را متحمل می شوید. بنابراین با مشاوره حقوقی می توانید از صلاحیت دیوان عدالت اداری در خصوص موضوع پرونده خود اطمینان حاصل نمائید.

یکی دیگر از فواید مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری، شناخت کافی و اطمینان از تجربه و تخصص وکیلی است که به وی مراجعه نموده اید. پس از مشاوره حقوقی با وکیل و اطمینان از تجربه و تخصص وی می توانید می توانید نسبت به اعطای وکالت به ایشان اقدام نمائید.

چگونگی دریافت مشاوره حقوقی رایگان از وکیل دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی رایگان برای راهنمایی اولیه و سوالات کوتاه مناسب بوده و چنانچه نیاز به مدت زمان بیشتر و بررسی مدارک و مستندات توسط وکیل داشته باشید بهتر است از مشاوره حضوری و یا آنلاین استفاده نمائید. دفتر حقوقی دادپویان حامی این امکان را فراهم نموده تا افراد بتوانند به صورت تلفنی با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری به صورت رایگان مشاوره نمایند. از جمله مزایای مشاوره تلفنی رایگان در دفتر حقوقی دادپویان حامی این است که شما می توانید به طور مستقیم با وکیل متخصص مشاوره نمائید.

در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی در زمینه دیوان عدالت اداری دارید می توانید با شماره های مندرج در وب سایت با ما تماس حاصل نمائید.

مشاوره رایگان وکیل دیوان عدالت اداری

خدمات تخصصی دفتر حقوقی دادپویان حامی در خصوص دعاوی دیوان عدالت اداری

ما در دفتر حقوقی دادپویان حامی با گردهم آوری وکلای متخصص و متبحر سعی نموده ایم بهترین و تخصصی ترین خدمات حقوقی در حوزه دیوان عدالت اداری را به شما عزیزان ارائه نمائیم که شامل موارد ذیل می باشد:

ارائه مشاوره حقوقی تخصصی به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری

تهیه و تنظیم دادخواست های تخصصی

قبول وکالت در دعاوی همچون:

  • شکایت از تصمیمات و اقدامات واحدها و مامورین دولتی

  • الزام واحدها و مامورین به اتخاذ تصمیم یا اقدام اداری مانند الزام به صدور جواز ساختمانی

  •  الزام به پرداخت بهای زمین مورد تصرف در راستای اجرای طرح های مصوب عمرانی

  •  ابطال تصمیمات و اقدامات واحد ها و مامورین مانند ابطال پروانه ساخت

  •  ابطال اقدامات تملکی

  •  مطالبه خسارت ناشی از تخلف از اجرای وظایف واحدهای دولتی

  •  اعتراض به رای مراجع حل اختلاف کارگر و کارفرما

  •  اعتراض به رای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری

  •  اعتراض به رای مراجع رسیدگی به اختلافات مالیاتی

  •  اعتراض به رای مراجع وابسته به شهرداری ها

  •  اعتراض به رای مراجع مربوط به تامین اجتماعی و غیره.

۵/۵ - (۴ امتیاز)
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.
Picture of امینه محمودی
امینه محمودی
این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.

پر بازدید ترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *