توقیف علامت تجاری

توقیف علامت تجاری از آنجایی که علامت تجاری دارای ارزش مالی و معاملاتی میباشد ،امکان پذیر است.

توقیف به چه معناست؟

توقیف در لغت به معنای بازداشت کردن ، در جایی نگه داشتن می باشد.زمانی که از واژه توقیف استفاده می شود بدین معناست که مالی را از فردی جهت استیفاء طلب، بازداشت می نمایند تا از محل فروش مال مزبور،طلب محکوم له پرداخت شود.

توقیف در چه اموالی امکان پذیر است؟

توقیف در امور مالی کاربرد دارد و هر مالی که ارزش مالی و معاملاتی داشته باشد قابل توقیف می باشد.علامت تجاری جزء اموال صاحب علامت تجاری میباشد. چراکه علامت تجاری نیز دارای ارزش مالی و معاملاتی میباشد و به همین دلیل می تواند در شمار اموال توقیفی قرار بگیرد. و چنانچه صاحب علامت مزبور بدهکار باشد،امکان توقیف علامت تجاری وی وجود دارد.

استفاده از علامت تجاری توقیف شده در چه صورتی امکان پذیر است؟

علامت تجاری ، زمانی که به نام فردی ثبت می گردد، مالک انحصاری می یابد که تنها استفاده از آن برای وی مجاز است. اما لازم به ذکر است که علامت تجاری قابل انتقال از طرف مالک آن می باشد.و مالک علامت تجاری ثبت شده می تواند آن را به دیگران انتقال دهد.

از آنجایی که انتقال علامت تجاری ثبت شده امکان پذیر است، فلذا توقیف علامت تجاری ثبت شده نیز مجاز است.

اما با توجه به این نکته که تنها مالک علامت تجاری مجاز به استفاده از آن می باشد،در صورتی که علامت تجاری توقیف گردد، فردی که علامت مزبور را توقیف نموده است چنانچه قصد استفاده از آن را داشته باشد، بایستی علامت مزبور را با رعایت مقررات قانونی به نام خود ثبت نماید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

‫2 نظر

  • علی

    بابت محکدمیت مطالبه وجه برند شرکت ، توقیف شده اما به نام توقیف کننده یا ثالثی منتقل نشده امکان پیگیری دریافت مجوز تمدید برند وجود دارد هزینه درخواست تمدید پرداخت شده

    تیر ۱۳, ۱۴۰۱ در ۲۱:۵۳
    • دادپویان حامی

      سلام بله

      تیر ۲۵, ۱۴۰۱ در ۱۰:۱۲

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ده − 4 =