دادپویان حامی

توقیف علامت تجاری

توقیف علامت تجاری
فهرست مطالب

توقیف علامت تجاری از آنجایی که علامت تجاری دارای ارزش مالی و معاملاتی میباشد ،امکان پذیر است.

توقیف به چه معناست؟

توقیف در لغت به معنای بازداشت کردن ، در جایی نگه داشتن می باشد.زمانی که از واژه توقیف استفاده می شود بدین معناست که مالی را از فردی جهت استیفاء طلب، بازداشت می نمایند تا از محل فروش مال مزبور،طلب محکوم له پرداخت شود.

توقیف در چه اموالی امکان پذیر است؟

توقیف در امور مالی کاربرد دارد و هر مالی که ارزش مالی و معاملاتی داشته باشد قابل توقیف می باشد.علامت تجاری جزء اموال صاحب علامت تجاری میباشد. چراکه علامت تجاری نیز دارای ارزش مالی و معاملاتی میباشد و به همین دلیل می تواند در شمار اموال توقیفی قرار بگیرد. و چنانچه صاحب علامت مزبور بدهکار باشد،امکان توقیف علامت تجاری وی وجود دارد.

استفاده از علامت تجاری توقیف شده در چه صورتی امکان پذیر است؟

علامت تجاری ، زمانی که به نام فردی ثبت می گردد، مالک انحصاری می یابد که تنها استفاده از آن برای وی مجاز است. اما لازم به ذکر است که علامت تجاری قابل انتقال از طرف مالک آن می باشد.و مالک علامت تجاری ثبت شده می تواند آن را به دیگران انتقال دهد.

از آنجایی که انتقال علامت تجاری ثبت شده امکان پذیر است، فلذا توقیف علامت تجاری ثبت شده نیز مجاز است.

اما با توجه به این نکته که تنها مالک علامت تجاری مجاز به استفاده از آن می باشد،در صورتی که علامت تجاری توقیف گردد، فردی که علامت مزبور را توقیف نموده است چنانچه قصد استفاده از آن را داشته باشد، بایستی علامت مزبور را با رعایت مقررات قانونی به نام خود ثبت نماید.

 

امتیاز دهید
Picture of امینه محمودی

امینه محمودی

این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.
Picture of امینه محمودی

امینه محمودی

این مقاله توسط امینه محمودی و تیم متخصص دفتر حقوقی بین‌المللی دادپویان حامی تهیه شده است. ما با تکیه بر دانش عمیق حقوقی، تجربه گسترده و رویکردی تخصصی در حوزه حقوق بین‌الملل، تجاری و بانکی، همواره در تلاش هستیم تا اطلاعات کاربردی، مشاوره حرفه‌ای و راهکارهای مؤثر را در اختیار مخاطبان خود قرار دهیم.

پر بازدید ترین مقالات

10 پاسخ

  1. باسلام شخصی حقیقی محکوم است به جریمه در حق دولت آیا میشود برند و علامت تجاری را توقیف کرد و به نفع دولت از طریق مزایده به فروش رساند آیا در صورتی که برند بنام شرکتی سهامی باشد قابل توقیف است یا باید شخص حقوقی شرکت محکومیت حاصل نماید

    1. با سلام. در صورتی که شخص حقیقی محکوم به جریمه در حق دولت می شود نمی توان برند و علامت تجاری را توقیف نمود و صرفاً می توان اموال و دارایی ها و حساب بانکی فرد محکوم را توقیف نمود.

  2. باسلام . ایا کسی که صاحب برند است میتواند کالاهای تحت آن برند که در انبار شرکت موجود است را توقیف و اجازه فروش به شرکا ندهد؟

    1. سلام. در صورتی که شخصی برای محصولات خود برند داشته و آن را ثبت نموده باشد مالک برند محسوب می شود. اگر مالک برند شخص حقوقی (شرکت) باشد یکی از شرکا نمی تواند حق انحصاری جهت فروش و توزیع داشته باشد اما اگر شخص حقیقی باشد می تواند اجازه استفاده از برند را از سایر شرکاء سلب نماید.

  3. بابت محکدمیت مطالبه وجه برند شرکت ، توقیف شده اما به نام توقیف کننده یا ثالثی منتقل نشده امکان پیگیری دریافت مجوز تمدید برند وجود دارد هزینه درخواست تمدید پرداخت شده

    1. سلام من از دوسال پیش حدود ۲۲۰ میلیون تومان از یک شرکت سهامی خاص طلب دارم همه اموال وحسابها یا توقیف هست یا در رهن چیزی که بدرد من بخوره هم نداره خیلی کم تولید داره پول فروش بحساب غیر میره آیا میشه برند تجاری اون رو که داره بنامش تولید وفروش میکنه راتوقیف کرد چگونه ممنون

      1. سلام. بله حتماً می توانید علامت تجاری (برند) را چنانچه به ثبت رسمی رسیده باشد توقیف و بازداشت نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *