دعاوی قرارداد مشارکت در ساخت

دعاوی قراردادهای مشارکت در ساخت

پیشرفت جوامع و پیدایش نیازهای جدید موجب بروز مسائل و مشکلات حقوقی می شوند که در گذشته بی سابقه بوده است. افزایش قیمت مسکن، افزایش جمعیت  و تخصصی شدن امر ساخت و ساز عوامل پیدایش قرارداد مشارکت در ساخت بودند.

قرارداد مشارکت در ساخت عموما بین مالک و سازنده و بدون مشورت با افراد متخصص منعقد می شود؛ که همین موضوع منجر به افزایش بی رویه دعاوی ناشی از این قرارداد می باشد. در قرارداد مشارکت در ساخت یک طرف به عنوان مالک، زمین خود را با هدف تخریب و نوسازی بنا در اختیار طرف دیگر به عنوان سازنده قرار می دهد. رابطه حقوقی که در اثر انعقاد این قرارداد میان مالک و سازنده به وجود می آید، منشا طرح دعاوی متعددی از جمله الزام به اخذ پایان کار ، الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی ، الزام به ثبت رسمی تقسیم نامه ، الزام به تنظیم سند رسمی انتقال مالکیت و … است.

به منظور پیشگیری از وقوع اختلافات و در نتیجه صرف هزینه و زمان، بهتر است تنظیم قرارداد به افراد متخصص سپرده شده و امضاء ایشان به عنوان مشاور حقوقی در ذیل قرارداد مشارکت  در ساخت  درج شود.

دفتر حقوقی بین المللی دادپویان حامی با بهره گیری از تجارب ارزشمند خود در دعاوی مربوط به قرارداد مشارکت در ساخت، آماده ارائه مشاور حقوقی و قبول وکالت در دعاوی مربوطه می باشد.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + یازده =